Cottin-Montage-Belgique

Contactgegevens Cottin-Montage-Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cottin-Montage-Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cottin-Montage-Belgique

Regio (region): Hastière (Hastière-par-Delà), België

Adres (address): Rue des Prés 138,5541, België

Telefoon (phone): 082 64 60 44; 0475 62 74 27 082 64 60 44; 0475 62 74 27

Fax (fax): 082 64 65 86 082 64 65 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cottin-Montage-Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cottin-Montage-Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cottin-Montage-Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cottin-Montage-Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cottin-Montage-Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cottin-Montage-Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cottin-Montage-Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cottin-Montage-Belgique
Products information Cottin-Montage-Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE07432495117
Ondernemingsnummer: 2296112060
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cottin-Montage-Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cottin-Montage-Belgique
(Get full report from official database of BE for Cottin-Montage-Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cottin-Montage-Belgique
Addition kinds of activities for Cottin-Montage-Belgique

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
20330108. Tomatensap: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato juice: packaged in cans, jars, etc.
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
59490100. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij Cottin-Montage-Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cottin-Montage-Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cottin-Montage-Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cottin-Montage-Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Cottin-Montage-Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Cottin-Montage-Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cottin-Montage-Belgique. Laat een reactie achter voor Cottin-Montage-Belgique. Cottin-Montage-Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cottin-Montage-Belgique. Leave a respond for Cottin-Montage-Belgique. Cottin-Montage-Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cottin-Montage-Belgique op de google maps. Adres en contacten Cottin-Montage-Belgique
Location of Cottin-Montage-Belgique on the google maps. Address and contacts of Cottin-Montage-Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Cottin-Montage-Belgique Cottin-Montage-Belgique: Leonard Anneleen | Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij | Heindryckx NV | PREUD'HOMME MENUISERIE SA | The Sleeping Society

Other related companies as Cottin-Montage-Belgique: Leonard Anneleen | Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij | Heindryckx NV | PREUD'HOMME MENUISERIE SA | The Sleeping Society

Cottin-Montage-Belgique is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Hastière (Hastière-par-Delà), België. De volledige naam van het bedrijf is Cottin-Montage-Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07432495117. Het bedrijf Cottin-Montage-Belgique bevindt zich op het adres: Rue des Prés 138,5541. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cottin-Montage-Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cottin-Montage-Belgique is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cottin-Montage-Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cottin-Montage-Belgique, openstaande posities, locatie van Cottin-Montage-Belgique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cottin-Montage-Belgique is a company, that was registered 1992 in Hastière (Hastière-par-Delà) region, Belgium. Full name of company is Cottin-Montage-Belgique, company assigned to the tax number BE07432495117. The company Cottin-Montage-Belgique is located at the address: Rue des Prés 138,5541. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cottin-Montage-Belgique were not found.
The main activity of Cottin-Montage-Belgique is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cottin-Montage-Belgique is not available. You also can look at reviews of Cottin-Montage-Belgique, open positions, location of Cottin-Montage-Belgique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cottin-Montage-Belgique, Hastière (Hastière-par-Delà): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cottin-Montage-Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cottin-Montage-Belgique, Hastière (Hastière-par-Delà): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cottin-Montage-Belgique, employees, financial statistics.