TAXI BOCHOLT BVBA

Contactgegevens TAXI BOCHOLT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI BOCHOLT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI BOCHOLT BVBA

Regio (region): Bocholt, België

Adres (address): Kaulillerweg 1B,3950, België

Telefoon (phone): 089 46 67 87; 089 46 10 46 089 46 67 87; 089 46 10 46

Fax (fax): 089 46 67 69 089 46 67 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI BOCHOLT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI BOCHOLT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI BOCHOLT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI BOCHOLT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI BOCHOLT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI BOCHOLT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI BOCHOLT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI BOCHOLT BVBA
Products information TAXI BOCHOLT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07302581787
Ondernemingsnummer: 3588928222
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in TAXI BOCHOLT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI BOCHOLT BVBA
(Get full report from official database of BE for TAXI BOCHOLT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI BOCHOLT BVBA
Addition kinds of activities for TAXI BOCHOLT BVBA

355906. ovens | Kilns
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij TAXI BOCHOLT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI BOCHOLT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI BOCHOLT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI BOCHOLT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

Zoek naar antwoorden van TAXI BOCHOLT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TAXI BOCHOLT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI BOCHOLT BVBA. Laat een reactie achter voor TAXI BOCHOLT BVBA. TAXI BOCHOLT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI BOCHOLT BVBA. Leave a respond for TAXI BOCHOLT BVBA. TAXI BOCHOLT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI BOCHOLT BVBA op de google maps. Adres en contacten TAXI BOCHOLT BVBA
Location of TAXI BOCHOLT BVBA on the google maps. Address and contacts of TAXI BOCHOLT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI BOCHOLT BVBA TAXI BOCHOLT BVBA: HERBIEST BVBA | Corporate & Public Strategy Advisory Group | PLAN9 | Meyer E | STAND OUT

Other related companies as TAXI BOCHOLT BVBA: HERBIEST BVBA | Corporate & Public Strategy Advisory Group | PLAN9 | Meyer E | STAND OUT

TAXI BOCHOLT BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bocholt, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI BOCHOLT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302581787. Het bedrijf TAXI BOCHOLT BVBA bevindt zich op het adres: Kaulillerweg 1B,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TAXI BOCHOLT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI BOCHOLT BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI BOCHOLT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI BOCHOLT BVBA, openstaande posities, locatie van TAXI BOCHOLT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAXI BOCHOLT BVBA is a company, that was registered 1998 in Bocholt region, Belgium. Full name of company is TAXI BOCHOLT BVBA, company assigned to the tax number BE07302581787. The company TAXI BOCHOLT BVBA is located at the address: Kaulillerweg 1B,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TAXI BOCHOLT BVBA were not found.
The main activity of TAXI BOCHOLT BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI BOCHOLT BVBA is not available. You also can look at reviews of TAXI BOCHOLT BVBA, open positions, location of TAXI BOCHOLT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI BOCHOLT BVBA, Bocholt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI BOCHOLT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI BOCHOLT BVBA, Bocholt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI BOCHOLT BVBA, employees, financial statistics.