JOWI REIZEN

Contactgegevens JOWI REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOWI REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOWI REIZEN

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Prins Albertlaan 29,3800, België

Telefoon (phone): 011 67 32 73 011 67 32 73

Fax (fax): 011 67 32 74 011 67 32 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOWI REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOWI REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOWI REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOWI REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOWI REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOWI REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOWI REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOWI REIZEN
Products information JOWI REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE05752136230
Ondernemingsnummer: 1189239501
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in JOWI REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOWI REIZEN
(Get full report from official database of BE for JOWI REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOWI REIZEN
Addition kinds of activities for JOWI REIZEN

823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
20999913. pectine | Pectin
28229906. Fluoro rubbers | Fluoro rubbers
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij JOWI REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOWI REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOWI REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOWI REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van JOWI REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of JOWI REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOWI REIZEN. Laat een reactie achter voor JOWI REIZEN. JOWI REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOWI REIZEN. Leave a respond for JOWI REIZEN. JOWI REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOWI REIZEN op de google maps. Adres en contacten JOWI REIZEN
Location of JOWI REIZEN on the google maps. Address and contacts of JOWI REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOWI REIZEN JOWI REIZEN: Omni-Level NV | Maitre Paul | CARPENTIER ZAKENKANTOOR BVBA | Detrac BVBA | Arts Connexion ASBL

Other related companies as JOWI REIZEN: Omni-Level NV | Maitre Paul | CARPENTIER ZAKENKANTOOR BVBA | Detrac BVBA | Arts Connexion ASBL

JOWI REIZEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is JOWI REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752136230. Het bedrijf JOWI REIZEN bevindt zich op het adres: Prins Albertlaan 29,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in JOWI REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOWI REIZEN is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOWI REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOWI REIZEN, openstaande posities, locatie van JOWI REIZEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOWI REIZEN is a company, that was registered 2017 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is JOWI REIZEN, company assigned to the tax number BE05752136230. The company JOWI REIZEN is located at the address: Prins Albertlaan 29,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in JOWI REIZEN were not found.
The main activity of JOWI REIZEN is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOWI REIZEN is not available. You also can look at reviews of JOWI REIZEN, open positions, location of JOWI REIZEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOWI REIZEN, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOWI REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOWI REIZEN, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOWI REIZEN, employees, financial statistics.