Horizon Oasis SPRL

Contactgegevens Horizon Oasis SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horizon Oasis SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horizon Oasis SPRL

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Quai Dautrebande 2,4500, België

Telefoon (phone): 085 23 02 46; 085 23 03 58; 085 31 62 60 085 23 02 46; 085 23 03 58; 085 31 62 60

Fax (fax): 085 31 46 95; 085 25 35 06 085 31 46 95; 085 25 35 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horizon Oasis SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horizon Oasis SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horizon Oasis SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horizon Oasis SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horizon Oasis SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horizon Oasis SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horizon Oasis SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horizon Oasis SPRL
Products information Horizon Oasis SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09191131591
Ondernemingsnummer: 4488708496
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Horizon Oasis SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horizon Oasis SPRL
(Get full report from official database of BE for Horizon Oasis SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horizon Oasis SPRL
Addition kinds of activities for Horizon Oasis SPRL

507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service

Werken bij Horizon Oasis SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horizon Oasis SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horizon Oasis SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horizon Oasis SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Horizon Oasis SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Horizon Oasis SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horizon Oasis SPRL. Laat een reactie achter voor Horizon Oasis SPRL. Horizon Oasis SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horizon Oasis SPRL. Leave a respond for Horizon Oasis SPRL. Horizon Oasis SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horizon Oasis SPRL op de google maps. Adres en contacten Horizon Oasis SPRL
Location of Horizon Oasis SPRL on the google maps. Address and contacts of Horizon Oasis SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Horizon Oasis SPRL Horizon Oasis SPRL: STANFORD GARDENS (LE HARDY) | LANGUAGE STUDIES INTERNATIONAL | Fortin D | MOD | SKYNET EXPRESS sprl - THIERRY BRUGMA

Other related companies as Horizon Oasis SPRL: STANFORD GARDENS (LE HARDY) | LANGUAGE STUDIES INTERNATIONAL | Fortin D | MOD | SKYNET EXPRESS sprl - THIERRY BRUGMA

Horizon Oasis SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Horizon Oasis SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09191131591. Het bedrijf Horizon Oasis SPRL bevindt zich op het adres: Quai Dautrebande 2,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Horizon Oasis SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horizon Oasis SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horizon Oasis SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horizon Oasis SPRL, openstaande posities, locatie van Horizon Oasis SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horizon Oasis SPRL is a company, that was registered 2011 in Huy region, Belgium. Full name of company is Horizon Oasis SPRL, company assigned to the tax number BE09191131591. The company Horizon Oasis SPRL is located at the address: Quai Dautrebande 2,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Horizon Oasis SPRL were not found.
The main activity of Horizon Oasis SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Horizon Oasis SPRL is not available. You also can look at reviews of Horizon Oasis SPRL, open positions, location of Horizon Oasis SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horizon Oasis SPRL, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horizon Oasis SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horizon Oasis SPRL, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horizon Oasis SPRL, employees, financial statistics.