Happy Holidays NV

Contactgegevens Happy Holidays NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Happy Holidays NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Happy Holidays NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Hendrik Heymanplein 10,9100, België

Telefoon (phone): 03 766 21 61; 03 766 21 62 03 766 21 61; 03 766 21 62

Fax (fax): 03 766 21 60 03 766 21 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Happy Holidays NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Happy Holidays NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Happy Holidays NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Happy Holidays NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Happy Holidays NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Happy Holidays NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Happy Holidays NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Happy Holidays NV
Products information Happy Holidays NV

BTW identificatienummer (tax): BE02196960449
Ondernemingsnummer: 7741485595
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Happy Holidays NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Happy Holidays NV
(Get full report from official database of BE for Happy Holidays NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Happy Holidays NV
Addition kinds of activities for Happy Holidays NV

28920206. Emulsies (explosief) | Emulsions (explosive)
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
39990209. haarspeldjes | Barrettes
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy

Werken bij Happy Holidays NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Happy Holidays NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Happy Holidays NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Happy Holidays NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van Happy Holidays NV in sociale netwerken
Look for responds of Happy Holidays NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Happy Holidays NV. Laat een reactie achter voor Happy Holidays NV. Happy Holidays NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Happy Holidays NV. Leave a respond for Happy Holidays NV. Happy Holidays NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Happy Holidays NV op de google maps. Adres en contacten Happy Holidays NV
Location of Happy Holidays NV on the google maps. Address and contacts of Happy Holidays NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Happy Holidays NV Happy Holidays NV: Van Moorter J | Phacobel Laboratoires SPRL | Sentera Controls | Buytaert & Co BVBA | De Crem NV

Other related companies as Happy Holidays NV: Van Moorter J | Phacobel Laboratoires SPRL | Sentera Controls | Buytaert & Co BVBA | De Crem NV

Happy Holidays NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Happy Holidays NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02196960449. Het bedrijf Happy Holidays NV bevindt zich op het adres: Hendrik Heymanplein 10,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Happy Holidays NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Happy Holidays NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Happy Holidays NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Happy Holidays NV, openstaande posities, locatie van Happy Holidays NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Happy Holidays NV is a company, that was registered 2005 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Happy Holidays NV, company assigned to the tax number BE02196960449. The company Happy Holidays NV is located at the address: Hendrik Heymanplein 10,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Happy Holidays NV were not found.
The main activity of Happy Holidays NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Happy Holidays NV is not available. You also can look at reviews of Happy Holidays NV, open positions, location of Happy Holidays NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Happy Holidays NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Happy Holidays NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Happy Holidays NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Happy Holidays NV, employees, financial statistics.