ATHOS RENOVATIES BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ATHOS RENOVATIES BVBA
Private companiesReal Estate • ATHOS RENOVATIES BVBA

Contactgegevens ATHOS RENOVATIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHOS RENOVATIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHOS RENOVATIES BVBA

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Industrieweg 4,2845, België

Telefoon (phone): 03 888 61 94 03 888 61 94

Fax (fax): 03 888 85 07 03 888 85 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHOS RENOVATIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHOS RENOVATIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHOS RENOVATIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHOS RENOVATIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHOS RENOVATIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHOS RENOVATIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHOS RENOVATIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHOS RENOVATIES BVBA
Products information ATHOS RENOVATIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08022735595
Ondernemingsnummer: 2777587890
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHOS RENOVATIES BVBA
(Get full report from official database of BE for ATHOS RENOVATIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHOS RENOVATIES BVBA
Addition kinds of activities for ATHOS RENOVATIES BVBA

22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
34439906. Hoge vacuümcoaters, metalen plaat | High vacuum coaters, metal plate
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij ATHOS RENOVATIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHOS RENOVATIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHOS RENOVATIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van ATHOS RENOVATIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ATHOS RENOVATIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Laat een reactie achter voor ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHOS RENOVATIES BVBA. Leave a respond for ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHOS RENOVATIES BVBA op de google maps. Adres en contacten ATHOS RENOVATIES BVBA
Location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the google maps. Address and contacts of ATHOS RENOVATIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHOS RENOVATIES BVBA ATHOS RENOVATIES BVBA: Auto Pro | RENOTEC NV | Haegebaert NV | De Waal NV | Aquaterra N.V.

Other related companies as ATHOS RENOVATIES BVBA: Auto Pro | RENOTEC NV | Haegebaert NV | De Waal NV | Aquaterra N.V.

ATHOS RENOVATIES BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHOS RENOVATIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08022735595. Het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 4,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATHOS RENOVATIES BVBA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHOS RENOVATIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHOS RENOVATIES BVBA, openstaande posities, locatie van ATHOS RENOVATIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATHOS RENOVATIES BVBA is a company, that was registered 1992 in Niel region, Belgium. Full name of company is ATHOS RENOVATIES BVBA, company assigned to the tax number BE08022735595. The company ATHOS RENOVATIES BVBA is located at the address: Industrieweg 4,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATHOS RENOVATIES BVBA were not found.
The main activity of ATHOS RENOVATIES BVBA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHOS RENOVATIES BVBA is not available. You also can look at reviews of ATHOS RENOVATIES BVBA, open positions, location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHOS RENOVATIES BVBA, employees, financial statistics.