LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS

Contactgegevens LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 62,2018, België

Telefoon (phone): 03 238 02 38 03 238 02 38

Fax (fax): 03 238 42 63 03 238 42 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS
Products information LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE02468048095
Ondernemingsnummer: 8754150390
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS
(Get full report from official database of BE for LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS
Addition kinds of activities for LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS

138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
39490305. loopbanden | Treadmills
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

Zoek naar antwoorden van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS in sociale netwerken
Look for responds of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Laat een reactie achter voor LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. Leave a respond for LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS. LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS op de google maps. Adres en contacten LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS
Location of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS on the google maps. Address and contacts of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: De Wilde Eieren- Kaas- & Zuivelprodukten BVBA | SIEGERS ELEKTRO NV | DRUKKERIJ HELLEMANS | De Swert BVBA | PARDEVO

Other related companies as LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS: De Wilde Eieren- Kaas- & Zuivelprodukten BVBA | SIEGERS ELEKTRO NV | DRUKKERIJ HELLEMANS | De Swert BVBA | PARDEVO

LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468048095. Het bedrijf LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 62,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, openstaande posities, locatie van LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, company assigned to the tax number BE02468048095. The company LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is located at the address: Mechelsesteenweg 62,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS were not found.
The main activity of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS is not available. You also can look at reviews of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, open positions, location of LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUFTHANSA CITY CENTER BUSINESS PLUS, employees, financial statistics.