Eigen-wijze Reizen

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Eigen-wijze Reizen
Private companiesOil and Gas Extraction • Eigen-wijze Reizen

Contactgegevens Eigen-wijze Reizen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eigen-wijze Reizen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eigen-wijze Reizen

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Vismarkt 6,3000, België

Telefoon (phone): 016 62 47 62 016 62 47 62

Fax (fax): 016 62 47 63 016 62 47 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eigen-wijze Reizen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eigen-wijze Reizen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eigen-wijze Reizen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eigen-wijze Reizen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eigen-wijze Reizen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eigen-wijze Reizen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eigen-wijze Reizen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eigen-wijze Reizen
Products information Eigen-wijze Reizen

BTW identificatienummer (tax): BE02847625732
Ondernemingsnummer: 4482116699
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Eigen-wijze Reizen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eigen-wijze Reizen
(Get full report from official database of BE for Eigen-wijze Reizen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eigen-wijze Reizen
Addition kinds of activities for Eigen-wijze Reizen

4941. Water voorraad | Water supply
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats

Werken bij Eigen-wijze Reizen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eigen-wijze Reizen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eigen-wijze Reizen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eigen-wijze Reizen. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Eigen-wijze Reizen in sociale netwerken
Look for responds of Eigen-wijze Reizen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eigen-wijze Reizen. Laat een reactie achter voor Eigen-wijze Reizen. Eigen-wijze Reizen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eigen-wijze Reizen. Leave a respond for Eigen-wijze Reizen. Eigen-wijze Reizen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eigen-wijze Reizen op de google maps. Adres en contacten Eigen-wijze Reizen
Location of Eigen-wijze Reizen on the google maps. Address and contacts of Eigen-wijze Reizen

Andere gerelateerde bedrijven als come Eigen-wijze Reizen Eigen-wijze Reizen: Eribo Bouwonderneming NV | Iso-Bouw BVBA | Du Jardin Natuursteen NV | C.I.S.S. BVBA | Leievoeders N.V.

Other related companies as Eigen-wijze Reizen: Eribo Bouwonderneming NV | Iso-Bouw BVBA | Du Jardin Natuursteen NV | C.I.S.S. BVBA | Leievoeders N.V.

Eigen-wijze Reizen is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Eigen-wijze Reizen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02847625732. Het bedrijf Eigen-wijze Reizen bevindt zich op het adres: Vismarkt 6,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Eigen-wijze Reizen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eigen-wijze Reizen is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eigen-wijze Reizen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eigen-wijze Reizen, openstaande posities, locatie van Eigen-wijze Reizen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eigen-wijze Reizen is a company, that was registered 2010 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Eigen-wijze Reizen, company assigned to the tax number BE02847625732. The company Eigen-wijze Reizen is located at the address: Vismarkt 6,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Eigen-wijze Reizen were not found.
The main activity of Eigen-wijze Reizen is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eigen-wijze Reizen is not available. You also can look at reviews of Eigen-wijze Reizen, open positions, location of Eigen-wijze Reizen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eigen-wijze Reizen, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eigen-wijze Reizen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eigen-wijze Reizen, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eigen-wijze Reizen, employees, financial statistics.