Delta Reizen Internationaal BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Delta Reizen Internationaal BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Delta Reizen Internationaal BVBA

Contactgegevens Delta Reizen Internationaal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Reizen Internationaal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Reizen Internationaal BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Kern 20,2610, België

Telefoon (phone): 03 829 11 12 03 829 11 12

Fax (fax): 03 828 16 75 03 828 16 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Reizen Internationaal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Reizen Internationaal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Reizen Internationaal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Reizen Internationaal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Reizen Internationaal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Reizen Internationaal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Reizen Internationaal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Reizen Internationaal BVBA
Products information Delta Reizen Internationaal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03741912841
Ondernemingsnummer: 3117614746
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Delta Reizen Internationaal BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Reizen Internationaal BVBA
(Get full report from official database of BE for Delta Reizen Internationaal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Reizen Internationaal BVBA
Addition kinds of activities for Delta Reizen Internationaal BVBA

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
36390200. Naaimachine | Sewing equipment

Werken bij Delta Reizen Internationaal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Reizen Internationaal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Reizen Internationaal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Reizen Internationaal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Delta Reizen Internationaal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Delta Reizen Internationaal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Reizen Internationaal BVBA. Laat een reactie achter voor Delta Reizen Internationaal BVBA. Delta Reizen Internationaal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Reizen Internationaal BVBA. Leave a respond for Delta Reizen Internationaal BVBA. Delta Reizen Internationaal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Reizen Internationaal BVBA op de google maps. Adres en contacten Delta Reizen Internationaal BVBA
Location of Delta Reizen Internationaal BVBA on the google maps. Address and contacts of Delta Reizen Internationaal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Reizen Internationaal BVBA Delta Reizen Internationaal BVBA: Alcasa Woningbouw | Crearch Stassart Y-Wauthier B | ML Concept | FUGER-BUR D'ASSURANCES SA | Imprimerie G. Mottiaux sprl

Other related companies as Delta Reizen Internationaal BVBA: Alcasa Woningbouw | Crearch Stassart Y-Wauthier B | ML Concept | FUGER-BUR D'ASSURANCES SA | Imprimerie G. Mottiaux sprl

Delta Reizen Internationaal BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Reizen Internationaal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741912841. Het bedrijf Delta Reizen Internationaal BVBA bevindt zich op het adres: Kern 20,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Delta Reizen Internationaal BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Reizen Internationaal BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Reizen Internationaal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Reizen Internationaal BVBA, openstaande posities, locatie van Delta Reizen Internationaal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Reizen Internationaal BVBA is a company, that was registered 1995 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Delta Reizen Internationaal BVBA, company assigned to the tax number BE03741912841. The company Delta Reizen Internationaal BVBA is located at the address: Kern 20,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Delta Reizen Internationaal BVBA were not found.
The main activity of Delta Reizen Internationaal BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Reizen Internationaal BVBA is not available. You also can look at reviews of Delta Reizen Internationaal BVBA, open positions, location of Delta Reizen Internationaal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Reizen Internationaal BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Reizen Internationaal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Reizen Internationaal BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Reizen Internationaal BVBA, employees, financial statistics.