Charles Quint (Voyages)

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Charles Quint (Voyages)
Private companiesTransportation by Air • Charles Quint (Voyages)

Contactgegevens Charles Quint (Voyages): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charles Quint (Voyages): address, phone, fax, email, website, opening hours

Charles Quint (Voyages)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Antoine Dansaertstraat 196,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 17 92 02 513 17 92

Fax (fax): 02 511 61 15 02 511 61 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charles Quint (Voyages): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charles Quint (Voyages)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charles Quint (Voyages)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charles Quint (Voyages), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charles Quint (Voyages). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charles Quint (Voyages), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charles Quint (Voyages). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charles Quint (Voyages)
Products information Charles Quint (Voyages)

BTW identificatienummer (tax): BE05492584228
Ondernemingsnummer: 2326049804
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Charles Quint (Voyages) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charles Quint (Voyages)
(Get full report from official database of BE for Charles Quint (Voyages))

Aanvulling soorten activiteiten voor Charles Quint (Voyages)
Addition kinds of activities for Charles Quint (Voyages)

26790401. Etiketten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Labels, paper: made from purchased material
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
31610104. Reistassen | Traveling bags
34239909. Boren, hand | Drills, hand
58120500. Familie restaurants | Family restaurants

Werken bij Charles Quint (Voyages): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charles Quint (Voyages): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charles Quint (Voyages). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charles Quint (Voyages). Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Charles Quint (Voyages) in sociale netwerken
Look for responds of Charles Quint (Voyages) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charles Quint (Voyages). Laat een reactie achter voor Charles Quint (Voyages). Charles Quint (Voyages) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charles Quint (Voyages). Leave a respond for Charles Quint (Voyages). Charles Quint (Voyages) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charles Quint (Voyages) op de google maps. Adres en contacten Charles Quint (Voyages)
Location of Charles Quint (Voyages) on the google maps. Address and contacts of Charles Quint (Voyages)

Andere gerelateerde bedrijven als come Charles Quint (Voyages) Charles Quint (Voyages): Jelli Ph | Machiroux Ets | Cermas Routage Européen SA | The Art Factory | DEVOS BOUW-ONDERNEMING BVBA

Other related companies as Charles Quint (Voyages): Jelli Ph | Machiroux Ets | Cermas Routage Européen SA | The Art Factory | DEVOS BOUW-ONDERNEMING BVBA

Charles Quint (Voyages) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Charles Quint (Voyages), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05492584228. Het bedrijf Charles Quint (Voyages) bevindt zich op het adres: Antoine Dansaertstraat 196,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Charles Quint (Voyages) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charles Quint (Voyages) is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charles Quint (Voyages) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charles Quint (Voyages), openstaande posities, locatie van Charles Quint (Voyages) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charles Quint (Voyages) is a company, that was registered 1993 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Charles Quint (Voyages), company assigned to the tax number BE05492584228. The company Charles Quint (Voyages) is located at the address: Antoine Dansaertstraat 196,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Charles Quint (Voyages) were not found.
The main activity of Charles Quint (Voyages) is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Charles Quint (Voyages) is not available. You also can look at reviews of Charles Quint (Voyages), open positions, location of Charles Quint (Voyages) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charles Quint (Voyages), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charles Quint (Voyages), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charles Quint (Voyages), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charles Quint (Voyages), employees, financial statistics.