Alizés Travel SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Alizés Travel SA
Private companiesForestry • Alizés Travel SA

Contactgegevens Alizés Travel SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alizés Travel SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alizés Travel SA

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Hansen Soulielaan 83,1040, België

Telefoon (phone): 02 735 60 89 02 735 60 89

Fax (fax): 02 735 17 87 02 735 17 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alizés Travel SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alizés Travel SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alizés Travel SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alizés Travel SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alizés Travel SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alizés Travel SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alizés Travel SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alizés Travel SA
Products information Alizés Travel SA

BTW identificatienummer (tax): BE09580047607
Ondernemingsnummer: 4956726074
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alizés Travel SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alizés Travel SA
(Get full report from official database of BE for Alizés Travel SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alizés Travel SA
Addition kinds of activities for Alizés Travel SA

17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
36740104. Parametrische diodes | Parametric diodes
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
39110304. Afwerkingen voor kegels, paraplu's, enz .: edelmetaal | Trimmings for canes, umbrellas, etc.: precious metal
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij Alizés Travel SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alizés Travel SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alizés Travel SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alizés Travel SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van Alizés Travel SA in sociale netwerken
Look for responds of Alizés Travel SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alizés Travel SA. Laat een reactie achter voor Alizés Travel SA. Alizés Travel SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alizés Travel SA. Leave a respond for Alizés Travel SA. Alizés Travel SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alizés Travel SA op de google maps. Adres en contacten Alizés Travel SA
Location of Alizés Travel SA on the google maps. Address and contacts of Alizés Travel SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alizés Travel SA Alizés Travel SA: AIR-LUX BVBA | FORUM LIFE STYLE & WELLNESS CENTER | Realease Solid Systems | ELBO Signs And Technology nv | FEVIA

Other related companies as Alizés Travel SA: AIR-LUX BVBA | FORUM LIFE STYLE & WELLNESS CENTER | Realease Solid Systems | ELBO Signs And Technology nv | FEVIA

Alizés Travel SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Alizés Travel SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580047607. Het bedrijf Alizés Travel SA bevindt zich op het adres: Hansen Soulielaan 83,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alizés Travel SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alizés Travel SA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alizés Travel SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alizés Travel SA, openstaande posities, locatie van Alizés Travel SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alizés Travel SA is a company, that was registered 1996 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Alizés Travel SA, company assigned to the tax number BE09580047607. The company Alizés Travel SA is located at the address: Hansen Soulielaan 83,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alizés Travel SA were not found.
The main activity of Alizés Travel SA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alizés Travel SA is not available. You also can look at reviews of Alizés Travel SA, open positions, location of Alizés Travel SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alizés Travel SA, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alizés Travel SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alizés Travel SA, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alizés Travel SA, employees, financial statistics.