Technique et Rénovation SPRL

Contactgegevens Technique et Rénovation SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technique et Rénovation SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technique et Rénovation SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Avenue du Champ de la Bloquerie 42,1420, België

Telefoon (phone): 02 387 15 47 02 387 15 47

Fax (fax): 02 384 17 43 02 384 17 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technique et Rénovation SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technique et Rénovation SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technique et Rénovation SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technique et Rénovation SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technique et Rénovation SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technique et Rénovation SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technique et Rénovation SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technique et Rénovation SPRL
Products information Technique et Rénovation SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04434051513
Ondernemingsnummer: 6086120605
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Technique et Rénovation SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technique et Rénovation SPRL
(Get full report from official database of BE for Technique et Rénovation SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technique et Rénovation SPRL
Addition kinds of activities for Technique et Rénovation SPRL

259103. Venster tinten | Window shades
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
50120000. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij Technique et Rénovation SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technique et Rénovation SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technique et Rénovation SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technique et Rénovation SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

Zoek naar antwoorden van Technique et Rénovation SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Technique et Rénovation SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technique et Rénovation SPRL. Laat een reactie achter voor Technique et Rénovation SPRL. Technique et Rénovation SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technique et Rénovation SPRL. Leave a respond for Technique et Rénovation SPRL. Technique et Rénovation SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technique et Rénovation SPRL op de google maps. Adres en contacten Technique et Rénovation SPRL
Location of Technique et Rénovation SPRL on the google maps. Address and contacts of Technique et Rénovation SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Technique et Rénovation SPRL Technique et Rénovation SPRL: A.A.B. Elal Security CVBA | FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS | Plastics Center BVBA | IJVER BVBA | BMG Investments

Other related companies as Technique et Rénovation SPRL: A.A.B. Elal Security CVBA | FLEXA-TOUCHEZ DU BOIS | Plastics Center BVBA | IJVER BVBA | BMG Investments

Technique et Rénovation SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Technique et Rénovation SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04434051513. Het bedrijf Technique et Rénovation SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Champ de la Bloquerie 42,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Technique et Rénovation SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technique et Rénovation SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technique et Rénovation SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technique et Rénovation SPRL, openstaande posities, locatie van Technique et Rénovation SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technique et Rénovation SPRL is a company, that was registered 2001 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Technique et Rénovation SPRL, company assigned to the tax number BE04434051513. The company Technique et Rénovation SPRL is located at the address: Avenue du Champ de la Bloquerie 42,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Technique et Rénovation SPRL were not found.
The main activity of Technique et Rénovation SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Technique et Rénovation SPRL is not available. You also can look at reviews of Technique et Rénovation SPRL, open positions, location of Technique et Rénovation SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technique et Rénovation SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technique et Rénovation SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technique et Rénovation SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technique et Rénovation SPRL, employees, financial statistics.