Aqua Jet Vlerick BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Aqua Jet Vlerick BVBA
Private companiesCommunications • Aqua Jet Vlerick BVBA

Contactgegevens Aqua Jet Vlerick BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua Jet Vlerick BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua Jet Vlerick BVBA

Regio (region): Nazareth (Eke), België

Adres (address): Eedstraat 1,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 45 29 09 385 45 29

Fax (fax): 09 385 81 42 09 385 81 42

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua Jet Vlerick BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua Jet Vlerick BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua Jet Vlerick BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua Jet Vlerick BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua Jet Vlerick BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua Jet Vlerick BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua Jet Vlerick BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua Jet Vlerick BVBA
Products information Aqua Jet Vlerick BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05778228759
Ondernemingsnummer: 7551147460
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aqua Jet Vlerick BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua Jet Vlerick BVBA
(Get full report from official database of BE for Aqua Jet Vlerick BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua Jet Vlerick BVBA
Addition kinds of activities for Aqua Jet Vlerick BVBA

3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
31990104. Rijgewassen | Riding crops
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij Aqua Jet Vlerick BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua Jet Vlerick BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua Jet Vlerick BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van Aqua Jet Vlerick BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aqua Jet Vlerick BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Laat een reactie achter voor Aqua Jet Vlerick BVBA. Aqua Jet Vlerick BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua Jet Vlerick BVBA. Leave a respond for Aqua Jet Vlerick BVBA. Aqua Jet Vlerick BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua Jet Vlerick BVBA op de google maps. Adres en contacten Aqua Jet Vlerick BVBA
Location of Aqua Jet Vlerick BVBA on the google maps. Address and contacts of Aqua Jet Vlerick BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua Jet Vlerick BVBA Aqua Jet Vlerick BVBA: ITC-Marktonderzoek CVBA | De Witte A.L.D.W. N.V. | Manthydro S.A. | Nicoll S.A. | Icon Europe

Other related companies as Aqua Jet Vlerick BVBA: ITC-Marktonderzoek CVBA | De Witte A.L.D.W. N.V. | Manthydro S.A. | Nicoll S.A. | Icon Europe

Aqua Jet Vlerick BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Nazareth (Eke), België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua Jet Vlerick BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05778228759. Het bedrijf Aqua Jet Vlerick BVBA bevindt zich op het adres: Eedstraat 1,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aqua Jet Vlerick BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aqua Jet Vlerick BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua Jet Vlerick BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua Jet Vlerick BVBA, openstaande posities, locatie van Aqua Jet Vlerick BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Aqua Jet Vlerick BVBA is a company, that was registered 2008 in Nazareth (Eke) region, Belgium. Full name of company is Aqua Jet Vlerick BVBA, company assigned to the tax number BE05778228759. The company Aqua Jet Vlerick BVBA is located at the address: Eedstraat 1,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aqua Jet Vlerick BVBA were not found.
The main activity of Aqua Jet Vlerick BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua Jet Vlerick BVBA is not available. You also can look at reviews of Aqua Jet Vlerick BVBA, open positions, location of Aqua Jet Vlerick BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua Jet Vlerick BVBA, Nazareth (Eke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua Jet Vlerick BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua Jet Vlerick BVBA, Nazareth (Eke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua Jet Vlerick BVBA, employees, financial statistics.