LIBOTTE sprl-bvba

Particuliere bedrijvencommunicatie • LIBOTTE sprl-bvba
Private companiesCommunications • LIBOTTE sprl-bvba

Contactgegevens LIBOTTE sprl-bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBOTTE sprl-bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBOTTE sprl-bvba

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue des Champs 7,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 42 68; 019 67 83 90 04 341 42 68; 019 67 83 90

Fax (fax): 019 67 83 90; 04 341 42 68 019 67 83 90; 04 341 42 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBOTTE sprl-bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBOTTE sprl-bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBOTTE sprl-bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBOTTE sprl-bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBOTTE sprl-bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBOTTE sprl-bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBOTTE sprl-bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBOTTE sprl-bvba
Products information LIBOTTE sprl-bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06896087646
Ondernemingsnummer: 5845520019
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LIBOTTE sprl-bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBOTTE sprl-bvba
(Get full report from official database of BE for LIBOTTE sprl-bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBOTTE sprl-bvba
Addition kinds of activities for LIBOTTE sprl-bvba

3721. vliegtuig | Aircraft
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services

Werken bij LIBOTTE sprl-bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBOTTE sprl-bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBOTTE sprl-bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBOTTE sprl-bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van LIBOTTE sprl-bvba in sociale netwerken
Look for responds of LIBOTTE sprl-bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBOTTE sprl-bvba. Laat een reactie achter voor LIBOTTE sprl-bvba. LIBOTTE sprl-bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBOTTE sprl-bvba. Leave a respond for LIBOTTE sprl-bvba. LIBOTTE sprl-bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBOTTE sprl-bvba op de google maps. Adres en contacten LIBOTTE sprl-bvba
Location of LIBOTTE sprl-bvba on the google maps. Address and contacts of LIBOTTE sprl-bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBOTTE sprl-bvba LIBOTTE sprl-bvba: BAYENS ANDRE | Drua SA | Advanced Coating | MANAGE-IT | Scarrots

Other related companies as LIBOTTE sprl-bvba: BAYENS ANDRE | Drua SA | Advanced Coating | MANAGE-IT | Scarrots

LIBOTTE sprl-bvba is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is LIBOTTE sprl-bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06896087646. Het bedrijf LIBOTTE sprl-bvba bevindt zich op het adres: Rue des Champs 7,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LIBOTTE sprl-bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBOTTE sprl-bvba is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBOTTE sprl-bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBOTTE sprl-bvba, openstaande posities, locatie van LIBOTTE sprl-bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBOTTE sprl-bvba is a company, that was registered 2007 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is LIBOTTE sprl-bvba, company assigned to the tax number BE06896087646. The company LIBOTTE sprl-bvba is located at the address: Rue des Champs 7,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LIBOTTE sprl-bvba were not found.
The main activity of LIBOTTE sprl-bvba is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBOTTE sprl-bvba is not available. You also can look at reviews of LIBOTTE sprl-bvba, open positions, location of LIBOTTE sprl-bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBOTTE sprl-bvba, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBOTTE sprl-bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBOTTE sprl-bvba, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBOTTE sprl-bvba, employees, financial statistics.