Eider NV

Contactgegevens Eider NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eider NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eider NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Carnotstraat 120,2060, België

Telefoon (phone): 03 233 55 32 03 233 55 32

Fax (fax): 03 231 36 72 03 231 36 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eider NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eider NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eider NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eider NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eider NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eider NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eider NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eider NV
Products information Eider NV

BTW identificatienummer (tax): BE09483367919
Ondernemingsnummer: 1942077636
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eider NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eider NV
(Get full report from official database of BE for Eider NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eider NV
Addition kinds of activities for Eider NV

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage

Werken bij Eider NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eider NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eider NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eider NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van Eider NV in sociale netwerken
Look for responds of Eider NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eider NV. Laat een reactie achter voor Eider NV. Eider NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eider NV. Leave a respond for Eider NV. Eider NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eider NV op de google maps. Adres en contacten Eider NV
Location of Eider NV on the google maps. Address and contacts of Eider NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eider NV Eider NV: Stafco BVBA | Etap Yachting NV | RIGHT MANAGEMENT CONSULTANTS | Novapeint SA | Vande Moortele

Other related companies as Eider NV: Stafco BVBA | Etap Yachting NV | RIGHT MANAGEMENT CONSULTANTS | Novapeint SA | Vande Moortele

Eider NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Eider NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483367919. Het bedrijf Eider NV bevindt zich op het adres: Carnotstraat 120,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eider NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eider NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eider NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eider NV, openstaande posities, locatie van Eider NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eider NV is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Eider NV, company assigned to the tax number BE09483367919. The company Eider NV is located at the address: Carnotstraat 120,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eider NV were not found.
The main activity of Eider NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eider NV is not available. You also can look at reviews of Eider NV, open positions, location of Eider NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eider NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eider NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eider NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eider NV, employees, financial statistics.