SOFRATEC BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SOFRATEC BELGIUM NV
Private companiesMiscellaneous Retail • SOFRATEC BELGIUM NV

Contactgegevens SOFRATEC BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFRATEC BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFRATEC BELGIUM NV

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Rijksweg 560,3630, België

Telefoon (phone): 089 77 86 00 089 77 86 00

Fax (fax): 089 77 86 03 089 77 86 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFRATEC BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFRATEC BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFRATEC BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFRATEC BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFRATEC BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFRATEC BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFRATEC BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFRATEC BELGIUM NV
Products information SOFRATEC BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08697296142
Ondernemingsnummer: 8470703125
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SOFRATEC BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFRATEC BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for SOFRATEC BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFRATEC BELGIUM NV
Addition kinds of activities for SOFRATEC BELGIUM NV

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves

Werken bij SOFRATEC BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFRATEC BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFRATEC BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFRATEC BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van SOFRATEC BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of SOFRATEC BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFRATEC BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor SOFRATEC BELGIUM NV. SOFRATEC BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFRATEC BELGIUM NV. Leave a respond for SOFRATEC BELGIUM NV. SOFRATEC BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFRATEC BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten SOFRATEC BELGIUM NV
Location of SOFRATEC BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of SOFRATEC BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFRATEC BELGIUM NV SOFRATEC BELGIUM NV: Descamps Tuinen-Jardins | V.D.W. | Loomans Matrijzen NV | Immo-Kalex Services SA | VERLEE N & W BVBA

Other related companies as SOFRATEC BELGIUM NV: Descamps Tuinen-Jardins | V.D.W. | Loomans Matrijzen NV | Immo-Kalex Services SA | VERLEE N & W BVBA

SOFRATEC BELGIUM NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFRATEC BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697296142. Het bedrijf SOFRATEC BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 560,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SOFRATEC BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOFRATEC BELGIUM NV is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFRATEC BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFRATEC BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van SOFRATEC BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOFRATEC BELGIUM NV is a company, that was registered 1992 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is SOFRATEC BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08697296142. The company SOFRATEC BELGIUM NV is located at the address: Rijksweg 560,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SOFRATEC BELGIUM NV were not found.
The main activity of SOFRATEC BELGIUM NV is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFRATEC BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of SOFRATEC BELGIUM NV, open positions, location of SOFRATEC BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFRATEC BELGIUM NV, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFRATEC BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFRATEC BELGIUM NV, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFRATEC BELGIUM NV, employees, financial statistics.