VG BRUSSELS RECYCLING SA

Contactgegevens VG BRUSSELS RECYCLING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VG BRUSSELS RECYCLING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VG BRUSSELS RECYCLING SA

Regio (region): Machelen, België

Adres (address): Rittwegerlaan 62-64,1830, België

Telefoon (phone): 02 252 55 84 02 252 55 84

Fax (fax): 02 252 45 55 02 252 45 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VG BRUSSELS RECYCLING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VG BRUSSELS RECYCLING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VG BRUSSELS RECYCLING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VG BRUSSELS RECYCLING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VG BRUSSELS RECYCLING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VG BRUSSELS RECYCLING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VG BRUSSELS RECYCLING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VG BRUSSELS RECYCLING SA
Products information VG BRUSSELS RECYCLING SA

BTW identificatienummer (tax): BE03839141845
Ondernemingsnummer: 3234619140
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VG BRUSSELS RECYCLING SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VG BRUSSELS RECYCLING SA
(Get full report from official database of BE for VG BRUSSELS RECYCLING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VG BRUSSELS RECYCLING SA
Addition kinds of activities for VG BRUSSELS RECYCLING SA

344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
17810000. Waterboren | Water well drilling
32969900. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
35790108. Portemeters | Postage meters
50720402. Staples | Staples
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist

Werken bij VG BRUSSELS RECYCLING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VG BRUSSELS RECYCLING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VG BRUSSELS RECYCLING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VG BRUSSELS RECYCLING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van VG BRUSSELS RECYCLING SA in sociale netwerken
Look for responds of VG BRUSSELS RECYCLING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VG BRUSSELS RECYCLING SA. Laat een reactie achter voor VG BRUSSELS RECYCLING SA. VG BRUSSELS RECYCLING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VG BRUSSELS RECYCLING SA. Leave a respond for VG BRUSSELS RECYCLING SA. VG BRUSSELS RECYCLING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VG BRUSSELS RECYCLING SA op de google maps. Adres en contacten VG BRUSSELS RECYCLING SA
Location of VG BRUSSELS RECYCLING SA on the google maps. Address and contacts of VG BRUSSELS RECYCLING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VG BRUSSELS RECYCLING SA VG BRUSSELS RECYCLING SA: Kepro NV | C.Q.F.D. Informatique | Institut Ste-Marie Huy | Defreyne G & Zn | KENIS,VINCENT

Other related companies as VG BRUSSELS RECYCLING SA: Kepro NV | C.Q.F.D. Informatique | Institut Ste-Marie Huy | Defreyne G & Zn | KENIS,VINCENT

VG BRUSSELS RECYCLING SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Machelen, België. De volledige naam van het bedrijf is VG BRUSSELS RECYCLING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03839141845. Het bedrijf VG BRUSSELS RECYCLING SA bevindt zich op het adres: Rittwegerlaan 62-64,1830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VG BRUSSELS RECYCLING SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VG BRUSSELS RECYCLING SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VG BRUSSELS RECYCLING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VG BRUSSELS RECYCLING SA, openstaande posities, locatie van VG BRUSSELS RECYCLING SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VG BRUSSELS RECYCLING SA is a company, that was registered 2008 in Machelen region, Belgium. Full name of company is VG BRUSSELS RECYCLING SA, company assigned to the tax number BE03839141845. The company VG BRUSSELS RECYCLING SA is located at the address: Rittwegerlaan 62-64,1830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VG BRUSSELS RECYCLING SA were not found.
The main activity of VG BRUSSELS RECYCLING SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VG BRUSSELS RECYCLING SA is not available. You also can look at reviews of VG BRUSSELS RECYCLING SA, open positions, location of VG BRUSSELS RECYCLING SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VG BRUSSELS RECYCLING SA, Machelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VG BRUSSELS RECYCLING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VG BRUSSELS RECYCLING SA, Machelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VG BRUSSELS RECYCLING SA, employees, financial statistics.