Verhelst Bouwmaterialen

Contactgegevens Verhelst Bouwmaterialen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst Bouwmaterialen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst Bouwmaterialen

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Ringlaan 2,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 01 91 051 58 01 91

Fax (fax): 051 58 01 62 051 58 01 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst Bouwmaterialen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst Bouwmaterialen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst Bouwmaterialen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst Bouwmaterialen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst Bouwmaterialen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst Bouwmaterialen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst Bouwmaterialen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst Bouwmaterialen
Products information Verhelst Bouwmaterialen

BTW identificatienummer (tax): BE08456695556
Ondernemingsnummer: 8638793945
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhelst Bouwmaterialen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst Bouwmaterialen
(Get full report from official database of BE for Verhelst Bouwmaterialen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst Bouwmaterialen
Addition kinds of activities for Verhelst Bouwmaterialen

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)

Werken bij Verhelst Bouwmaterialen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst Bouwmaterialen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst Bouwmaterialen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst Bouwmaterialen. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Verhelst Bouwmaterialen in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst Bouwmaterialen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst Bouwmaterialen. Laat een reactie achter voor Verhelst Bouwmaterialen. Verhelst Bouwmaterialen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst Bouwmaterialen. Leave a respond for Verhelst Bouwmaterialen. Verhelst Bouwmaterialen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst Bouwmaterialen op de google maps. Adres en contacten Verhelst Bouwmaterialen
Location of Verhelst Bouwmaterialen on the google maps. Address and contacts of Verhelst Bouwmaterialen

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst Bouwmaterialen Verhelst Bouwmaterialen: Etalages Francois BVBA | Ski Master BVBA | Facim BVBA | Alpro | Sedac Textiles

Other related companies as Verhelst Bouwmaterialen: Etalages Francois BVBA | Ski Master BVBA | Facim BVBA | Alpro | Sedac Textiles

Verhelst Bouwmaterialen is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst Bouwmaterialen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08456695556. Het bedrijf Verhelst Bouwmaterialen bevindt zich op het adres: Ringlaan 2,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhelst Bouwmaterialen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst Bouwmaterialen is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst Bouwmaterialen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst Bouwmaterialen, openstaande posities, locatie van Verhelst Bouwmaterialen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst Bouwmaterialen is a company, that was registered 2006 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is Verhelst Bouwmaterialen, company assigned to the tax number BE08456695556. The company Verhelst Bouwmaterialen is located at the address: Ringlaan 2,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhelst Bouwmaterialen were not found.
The main activity of Verhelst Bouwmaterialen is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst Bouwmaterialen is not available. You also can look at reviews of Verhelst Bouwmaterialen, open positions, location of Verhelst Bouwmaterialen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst Bouwmaterialen, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst Bouwmaterialen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst Bouwmaterialen, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst Bouwmaterialen, employees, financial statistics.