V.G. Recycling NV

Contactgegevens V.G. Recycling NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.G. Recycling NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.G. Recycling NV

Regio (region): Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Adres (address): Centrum Zuid 2055,3530, België

Telefoon (phone): 011 60 43 97 011 60 43 97

Fax (fax): 011 60 43 98 011 60 43 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.G. Recycling NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.G. Recycling NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.G. Recycling NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.G. Recycling NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.G. Recycling NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.G. Recycling NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.G. Recycling NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.G. Recycling NV
Products information V.G. Recycling NV

BTW identificatienummer (tax): BE08842315673
Ondernemingsnummer: 8492675781
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in V.G. Recycling NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.G. Recycling NV
(Get full report from official database of BE for V.G. Recycling NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.G. Recycling NV
Addition kinds of activities for V.G. Recycling NV

458103. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental
50120201. ambulances | Ambulances
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij V.G. Recycling NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.G. Recycling NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.G. Recycling NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.G. Recycling NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van V.G. Recycling NV in sociale netwerken
Look for responds of V.G. Recycling NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.G. Recycling NV. Laat een reactie achter voor V.G. Recycling NV. V.G. Recycling NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.G. Recycling NV. Leave a respond for V.G. Recycling NV. V.G. Recycling NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.G. Recycling NV op de google maps. Adres en contacten V.G. Recycling NV
Location of V.G. Recycling NV on the google maps. Address and contacts of V.G. Recycling NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V.G. Recycling NV V.G. Recycling NV: Mahillon M | GANDAGAS/BOGAERT BVBA | Veritas Software | Construal BVBA | Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen V.Z.W.

Other related companies as V.G. Recycling NV: Mahillon M | GANDAGAS/BOGAERT BVBA | Veritas Software | Construal BVBA | Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen V.Z.W.

V.G. Recycling NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Houthalen-Helchteren (Houthalen), België. De volledige naam van het bedrijf is V.G. Recycling NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08842315673. Het bedrijf V.G. Recycling NV bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 2055,3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in V.G. Recycling NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.G. Recycling NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.G. Recycling NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.G. Recycling NV, openstaande posities, locatie van V.G. Recycling NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.G. Recycling NV is a company, that was registered 1996 in Houthalen-Helchteren (Houthalen) region, Belgium. Full name of company is V.G. Recycling NV, company assigned to the tax number BE08842315673. The company V.G. Recycling NV is located at the address: Centrum Zuid 2055,3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in V.G. Recycling NV were not found.
The main activity of V.G. Recycling NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.G. Recycling NV is not available. You also can look at reviews of V.G. Recycling NV, open positions, location of V.G. Recycling NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.G. Recycling NV, Houthalen-Helchteren (Houthalen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.G. Recycling NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.G. Recycling NV, Houthalen-Helchteren (Houthalen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.G. Recycling NV, employees, financial statistics.