RECYC-OIL NV

Contactgegevens RECYC-OIL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECYC-OIL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECYC-OIL NV

Regio (region): Wielsbeke, België

Adres (address): Molenstraat 209,8710, België

Telefoon (phone): 056 66 53 16; 056 66 69 72 056 66 53 16; 056 66 69 72

Fax (fax): 056 66 78 98 056 66 78 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECYC-OIL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECYC-OIL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECYC-OIL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECYC-OIL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECYC-OIL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECYC-OIL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECYC-OIL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECYC-OIL NV
Products information RECYC-OIL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05007263183
Ondernemingsnummer: 6394561767
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RECYC-OIL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECYC-OIL NV
(Get full report from official database of BE for RECYC-OIL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECYC-OIL NV
Addition kinds of activities for RECYC-OIL NV

20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20340203. Vruchtensappen, gedehydrateerd | Fruit juices, dehydrated
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand

Werken bij RECYC-OIL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECYC-OIL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECYC-OIL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECYC-OIL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van RECYC-OIL NV in sociale netwerken
Look for responds of RECYC-OIL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECYC-OIL NV. Laat een reactie achter voor RECYC-OIL NV. RECYC-OIL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECYC-OIL NV. Leave a respond for RECYC-OIL NV. RECYC-OIL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECYC-OIL NV op de google maps. Adres en contacten RECYC-OIL NV
Location of RECYC-OIL NV on the google maps. Address and contacts of RECYC-OIL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RECYC-OIL NV RECYC-OIL NV: SEAT-VILVORDIA | Entreprise Traitex SCRL | JOEL VERHEYE NV | ST-BAVOHUMANIORA | Fossen, Arvid

Other related companies as RECYC-OIL NV: SEAT-VILVORDIA | Entreprise Traitex SCRL | JOEL VERHEYE NV | ST-BAVOHUMANIORA | Fossen, Arvid

RECYC-OIL NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wielsbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is RECYC-OIL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05007263183. Het bedrijf RECYC-OIL NV bevindt zich op het adres: Molenstraat 209,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RECYC-OIL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECYC-OIL NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECYC-OIL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECYC-OIL NV, openstaande posities, locatie van RECYC-OIL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RECYC-OIL NV is a company, that was registered 1994 in Wielsbeke region, Belgium. Full name of company is RECYC-OIL NV, company assigned to the tax number BE05007263183. The company RECYC-OIL NV is located at the address: Molenstraat 209,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RECYC-OIL NV were not found.
The main activity of RECYC-OIL NV is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RECYC-OIL NV is not available. You also can look at reviews of RECYC-OIL NV, open positions, location of RECYC-OIL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECYC-OIL NV, Wielsbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECYC-OIL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECYC-OIL NV, Wielsbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECYC-OIL NV, employees, financial statistics.