Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV
Private companiesCoal Mining • Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

Contactgegevens Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Bieststraat 136,8560, België

Telefoon (phone): 0475 48 31 71; 0477 55 32 07; 056 41 64 35 0475 48 31 71; 0477 55 32 07; 056 41 64 35

Fax (fax): 056 40 17 58 056 40 17 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV
Products information Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE04815002441
Ondernemingsnummer: 3569976806
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV
Addition kinds of activities for Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
51690208. Zuurstof | Oxygen

Werken bij Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

Zoek naar antwoorden van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Leave a respond for Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV. Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV
Location of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: Defreyne Ph NV | BURO MARKET | D'Arschot & Cie SA | Houtindustrie Royer N.V. | Hesselink, Onno

Other related companies as Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV: Defreyne Ph NV | BURO MARKET | D'Arschot & Cie SA | Houtindustrie Royer N.V. | Hesselink, Onno

Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04815002441. Het bedrijf Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV bevindt zich op het adres: Bieststraat 136,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is a company, that was registered 1998 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, company assigned to the tax number BE04815002441. The company Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is located at the address: Bieststraat 136,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV were not found.
The main activity of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, open positions, location of Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gilgemyn Oudpapierbedrijf NV, employees, financial statistics.