Eurocompost Groenrecycling NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Eurocompost Groenrecycling NV
Private companiesTobacco Products • Eurocompost Groenrecycling NV

Contactgegevens Eurocompost Groenrecycling NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurocompost Groenrecycling NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurocompost Groenrecycling NV

Regio (region): Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Adres (address): Europark 1603,3530, België

Telefoon (phone): 011 52 18 94; 011 60 53 30 011 52 18 94; 011 60 53 30

Fax (fax): 011 60 28 73 011 60 28 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurocompost Groenrecycling NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurocompost Groenrecycling NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurocompost Groenrecycling NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurocompost Groenrecycling NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurocompost Groenrecycling NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurocompost Groenrecycling NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurocompost Groenrecycling NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurocompost Groenrecycling NV
Products information Eurocompost Groenrecycling NV

BTW identificatienummer (tax): BE06123474121
Ondernemingsnummer: 4381866455
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Eurocompost Groenrecycling NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurocompost Groenrecycling NV
(Get full report from official database of BE for Eurocompost Groenrecycling NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurocompost Groenrecycling NV
Addition kinds of activities for Eurocompost Groenrecycling NV

382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
28160301. Dierzwart | Animal black
28920209. Buskruit | Gunpowder
39140109. Zilverwerk, sterling zilver | Silverware, sterling silver

Werken bij Eurocompost Groenrecycling NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurocompost Groenrecycling NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurocompost Groenrecycling NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurocompost Groenrecycling NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Eurocompost Groenrecycling NV in sociale netwerken
Look for responds of Eurocompost Groenrecycling NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurocompost Groenrecycling NV. Laat een reactie achter voor Eurocompost Groenrecycling NV. Eurocompost Groenrecycling NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurocompost Groenrecycling NV. Leave a respond for Eurocompost Groenrecycling NV. Eurocompost Groenrecycling NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurocompost Groenrecycling NV op de google maps. Adres en contacten Eurocompost Groenrecycling NV
Location of Eurocompost Groenrecycling NV on the google maps. Address and contacts of Eurocompost Groenrecycling NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurocompost Groenrecycling NV Eurocompost Groenrecycling NV: Coresoft BVBA | Natalis SPRL | I B C NV | Nagelstudio Signature | NOPPE, RIK

Other related companies as Eurocompost Groenrecycling NV: Coresoft BVBA | Natalis SPRL | I B C NV | Nagelstudio Signature | NOPPE, RIK

Eurocompost Groenrecycling NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Houthalen-Helchteren (Houthalen), België. De volledige naam van het bedrijf is Eurocompost Groenrecycling NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06123474121. Het bedrijf Eurocompost Groenrecycling NV bevindt zich op het adres: Europark 1603,3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Eurocompost Groenrecycling NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurocompost Groenrecycling NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurocompost Groenrecycling NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurocompost Groenrecycling NV, openstaande posities, locatie van Eurocompost Groenrecycling NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurocompost Groenrecycling NV is a company, that was registered 1996 in Houthalen-Helchteren (Houthalen) region, Belgium. Full name of company is Eurocompost Groenrecycling NV, company assigned to the tax number BE06123474121. The company Eurocompost Groenrecycling NV is located at the address: Europark 1603,3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Eurocompost Groenrecycling NV were not found.
The main activity of Eurocompost Groenrecycling NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurocompost Groenrecycling NV is not available. You also can look at reviews of Eurocompost Groenrecycling NV, open positions, location of Eurocompost Groenrecycling NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurocompost Groenrecycling NV, Houthalen-Helchteren (Houthalen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurocompost Groenrecycling NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurocompost Groenrecycling NV, Houthalen-Helchteren (Houthalen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurocompost Groenrecycling NV, employees, financial statistics.