HOME SECURITE sa (M VERREKT)

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • HOME SECURITE sa (M VERREKT)
Private companiesAgricultural Production - Crops • HOME SECURITE sa (M VERREKT)

Contactgegevens HOME SECURITE sa (M VERREKT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME SECURITE sa (M VERREKT): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME SECURITE sa (M VERREKT)

Regio (region): Awans (Villers-l'Evêque), België

Adres (address): Rue de l'Yser 25,4340, België

Telefoon (phone): 04 250 28 41 04 250 28 41

Fax (fax): 04 250 52 55 04 250 52 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME SECURITE sa (M VERREKT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME SECURITE sa (M VERREKT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME SECURITE sa (M VERREKT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME SECURITE sa (M VERREKT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME SECURITE sa (M VERREKT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME SECURITE sa (M VERREKT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME SECURITE sa (M VERREKT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME SECURITE sa (M VERREKT)
Products information HOME SECURITE sa (M VERREKT)

BTW identificatienummer (tax): BE04212677001
Ondernemingsnummer: 3836669921
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOME SECURITE sa (M VERREKT) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME SECURITE sa (M VERREKT)
(Get full report from official database of BE for HOME SECURITE sa (M VERREKT))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME SECURITE sa (M VERREKT)
Addition kinds of activities for HOME SECURITE sa (M VERREKT)

573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
596101. Eten, postorder | Food, mail order
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
34790217. Parkerizing | Parkerizing
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.

Werken bij HOME SECURITE sa (M VERREKT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME SECURITE sa (M VERREKT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME SECURITE sa (M VERREKT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME SECURITE sa (M VERREKT). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van HOME SECURITE sa (M VERREKT) in sociale netwerken
Look for responds of HOME SECURITE sa (M VERREKT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME SECURITE sa (M VERREKT). Laat een reactie achter voor HOME SECURITE sa (M VERREKT). HOME SECURITE sa (M VERREKT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME SECURITE sa (M VERREKT). Leave a respond for HOME SECURITE sa (M VERREKT). HOME SECURITE sa (M VERREKT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME SECURITE sa (M VERREKT) op de google maps. Adres en contacten HOME SECURITE sa (M VERREKT)
Location of HOME SECURITE sa (M VERREKT) on the google maps. Address and contacts of HOME SECURITE sa (M VERREKT)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME SECURITE sa (M VERREKT) HOME SECURITE sa (M VERREKT): ALLO FRUITS SPRL | Rima NV | Ellis de Jong | Elsevier Business Information | daelman raymond

Other related companies as HOME SECURITE sa (M VERREKT): ALLO FRUITS SPRL | Rima NV | Ellis de Jong | Elsevier Business Information | daelman raymond

HOME SECURITE sa (M VERREKT) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Awans (Villers-l'Evêque), België. De volledige naam van het bedrijf is HOME SECURITE sa (M VERREKT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212677001. Het bedrijf HOME SECURITE sa (M VERREKT) bevindt zich op het adres: Rue de l'Yser 25,4340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 825,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOME SECURITE sa (M VERREKT) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME SECURITE sa (M VERREKT) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME SECURITE sa (M VERREKT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME SECURITE sa (M VERREKT), openstaande posities, locatie van HOME SECURITE sa (M VERREKT) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOME SECURITE sa (M VERREKT) is a company, that was registered 2018 in Awans (Villers-l'Evêque) region, Belgium. Full name of company is HOME SECURITE sa (M VERREKT), company assigned to the tax number BE04212677001. The company HOME SECURITE sa (M VERREKT) is located at the address: Rue de l'Yser 25,4340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 825,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOME SECURITE sa (M VERREKT) were not found.
The main activity of HOME SECURITE sa (M VERREKT) is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME SECURITE sa (M VERREKT) is not available. You also can look at reviews of HOME SECURITE sa (M VERREKT), open positions, location of HOME SECURITE sa (M VERREKT) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME SECURITE sa (M VERREKT), Awans (Villers-l'Evêque): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME SECURITE sa (M VERREKT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME SECURITE sa (M VERREKT), Awans (Villers-l'Evêque): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME SECURITE sa (M VERREKT), employees, financial statistics.