Montmosan Parc de Récréation SC

Contactgegevens Montmosan Parc de Récréation SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Montmosan Parc de Récréation SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Montmosan Parc de Récréation SC

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Plaine de la Sarte,4500, België

Telefoon (phone): 085 23 29 96 085 23 29 96

Fax (fax): 085 21 30 61 085 21 30 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Montmosan Parc de Récréation SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Montmosan Parc de Récréation SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Montmosan Parc de Récréation SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Montmosan Parc de Récréation SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Montmosan Parc de Récréation SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Montmosan Parc de Récréation SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Montmosan Parc de Récréation SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Montmosan Parc de Récréation SC
Products information Montmosan Parc de Récréation SC

BTW identificatienummer (tax): BE09589385986
Ondernemingsnummer: 9696777343
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Montmosan Parc de Récréation SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Montmosan Parc de Récréation SC
(Get full report from official database of BE for Montmosan Parc de Récréation SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Montmosan Parc de Récréation SC
Addition kinds of activities for Montmosan Parc de Récréation SC

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping

Werken bij Montmosan Parc de Récréation SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Montmosan Parc de Récréation SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Montmosan Parc de Récréation SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Montmosan Parc de Récréation SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

Zoek naar antwoorden van Montmosan Parc de Récréation SC in sociale netwerken
Look for responds of Montmosan Parc de Récréation SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Montmosan Parc de Récréation SC. Laat een reactie achter voor Montmosan Parc de Récréation SC. Montmosan Parc de Récréation SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Montmosan Parc de Récréation SC. Leave a respond for Montmosan Parc de Récréation SC. Montmosan Parc de Récréation SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Montmosan Parc de Récréation SC op de google maps. Adres en contacten Montmosan Parc de Récréation SC
Location of Montmosan Parc de Récréation SC on the google maps. Address and contacts of Montmosan Parc de Récréation SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Montmosan Parc de Récréation SC Montmosan Parc de Récréation SC: SYBASE SPRL | Ster Reizen | Avis | Groupe Ensival-Moret S.A. | John Vande Kerckhove

Other related companies as Montmosan Parc de Récréation SC: SYBASE SPRL | Ster Reizen | Avis | Groupe Ensival-Moret S.A. | John Vande Kerckhove

Montmosan Parc de Récréation SC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Montmosan Parc de Récréation SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09589385986. Het bedrijf Montmosan Parc de Récréation SC bevindt zich op het adres: Plaine de la Sarte,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Montmosan Parc de Récréation SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Montmosan Parc de Récréation SC is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Montmosan Parc de Récréation SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Montmosan Parc de Récréation SC, openstaande posities, locatie van Montmosan Parc de Récréation SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Montmosan Parc de Récréation SC is a company, that was registered 2015 in Huy region, Belgium. Full name of company is Montmosan Parc de Récréation SC, company assigned to the tax number BE09589385986. The company Montmosan Parc de Récréation SC is located at the address: Plaine de la Sarte,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Montmosan Parc de Récréation SC were not found.
The main activity of Montmosan Parc de Récréation SC is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Montmosan Parc de Récréation SC is not available. You also can look at reviews of Montmosan Parc de Récréation SC, open positions, location of Montmosan Parc de Récréation SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Montmosan Parc de Récréation SC, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Montmosan Parc de Récréation SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Montmosan Parc de Récréation SC, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Montmosan Parc de Récréation SC, employees, financial statistics.