Avermaete Publiciteit

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Avermaete Publiciteit
Private companiesCoal Mining • Avermaete Publiciteit

Contactgegevens Avermaete Publiciteit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avermaete Publiciteit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avermaete Publiciteit

Regio (region): Jabbeke, België

Adres (address): Stationsstraat 57G,8490, België

Telefoon (phone): 050 81 15 09 050 81 15 09

Fax (fax): 050 81 45 09 050 81 45 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avermaete Publiciteit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avermaete Publiciteit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avermaete Publiciteit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avermaete Publiciteit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avermaete Publiciteit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avermaete Publiciteit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avermaete Publiciteit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avermaete Publiciteit
Products information Avermaete Publiciteit

BTW identificatienummer (tax): BE08735748291
Ondernemingsnummer: 3635620117
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Avermaete Publiciteit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avermaete Publiciteit
(Get full report from official database of BE for Avermaete Publiciteit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avermaete Publiciteit
Addition kinds of activities for Avermaete Publiciteit

704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
33990204. Nietjes, nonferrous metaal of draad | Staples, nonferrous metal or wire
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
39520214. Pantographs, voor het opstellen | Pantographs, for drafting
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture

Werken bij Avermaete Publiciteit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avermaete Publiciteit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avermaete Publiciteit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avermaete Publiciteit. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Avermaete Publiciteit in sociale netwerken
Look for responds of Avermaete Publiciteit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avermaete Publiciteit. Laat een reactie achter voor Avermaete Publiciteit. Avermaete Publiciteit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avermaete Publiciteit. Leave a respond for Avermaete Publiciteit. Avermaete Publiciteit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avermaete Publiciteit op de google maps. Adres en contacten Avermaete Publiciteit
Location of Avermaete Publiciteit on the google maps. Address and contacts of Avermaete Publiciteit

Andere gerelateerde bedrijven als come Avermaete Publiciteit Avermaete Publiciteit: Duyck Bouwmaterialen | Belcontra NV | Vlaamse Badminton Liga VZW | Lambert D.L. Verpakkingen BVBA | Van Hassels N.V.

Other related companies as Avermaete Publiciteit: Duyck Bouwmaterialen | Belcontra NV | Vlaamse Badminton Liga VZW | Lambert D.L. Verpakkingen BVBA | Van Hassels N.V.

Avermaete Publiciteit is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Jabbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Avermaete Publiciteit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08735748291. Het bedrijf Avermaete Publiciteit bevindt zich op het adres: Stationsstraat 57G,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Avermaete Publiciteit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avermaete Publiciteit is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avermaete Publiciteit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avermaete Publiciteit, openstaande posities, locatie van Avermaete Publiciteit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avermaete Publiciteit is a company, that was registered 1998 in Jabbeke region, Belgium. Full name of company is Avermaete Publiciteit, company assigned to the tax number BE08735748291. The company Avermaete Publiciteit is located at the address: Stationsstraat 57G,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Avermaete Publiciteit were not found.
The main activity of Avermaete Publiciteit is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Avermaete Publiciteit is not available. You also can look at reviews of Avermaete Publiciteit, open positions, location of Avermaete Publiciteit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avermaete Publiciteit, Jabbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avermaete Publiciteit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avermaete Publiciteit, Jabbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avermaete Publiciteit, employees, financial statistics.