ATELIER PETER DE MEYER

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ATELIER PETER DE MEYER
Private companiesAgricultural Services • ATELIER PETER DE MEYER

Contactgegevens ATELIER PETER DE MEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER PETER DE MEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER PETER DE MEYER

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Keiweg 11,8460, België

Telefoon (phone): 059 25 00 00 059 25 00 00

Fax (fax): 059 25 00 00 059 25 00 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER PETER DE MEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER PETER DE MEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER PETER DE MEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER PETER DE MEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER PETER DE MEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER PETER DE MEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER PETER DE MEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER PETER DE MEYER
Products information ATELIER PETER DE MEYER

BTW identificatienummer (tax): BE01919830322
Ondernemingsnummer: 2602905273
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATELIER PETER DE MEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER PETER DE MEYER
(Get full report from official database of BE for ATELIER PETER DE MEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER PETER DE MEYER
Addition kinds of activities for ATELIER PETER DE MEYER

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
07820203. Graszorg | Lawn care services
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components

Werken bij ATELIER PETER DE MEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER PETER DE MEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER PETER DE MEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER PETER DE MEYER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van ATELIER PETER DE MEYER in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER PETER DE MEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER PETER DE MEYER. Laat een reactie achter voor ATELIER PETER DE MEYER. ATELIER PETER DE MEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER PETER DE MEYER. Leave a respond for ATELIER PETER DE MEYER. ATELIER PETER DE MEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER PETER DE MEYER op de google maps. Adres en contacten ATELIER PETER DE MEYER
Location of ATELIER PETER DE MEYER on the google maps. Address and contacts of ATELIER PETER DE MEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER PETER DE MEYER ATELIER PETER DE MEYER: Alumat | Savoye Logistics | Jeu de Dames | EPP S.A. | Flandria N.V.

Other related companies as ATELIER PETER DE MEYER: Alumat | Savoye Logistics | Jeu de Dames | EPP S.A. | Flandria N.V.

ATELIER PETER DE MEYER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER PETER DE MEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919830322. Het bedrijf ATELIER PETER DE MEYER bevindt zich op het adres: Keiweg 11,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATELIER PETER DE MEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER PETER DE MEYER is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER PETER DE MEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER PETER DE MEYER, openstaande posities, locatie van ATELIER PETER DE MEYER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER PETER DE MEYER is a company, that was registered 2010 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is ATELIER PETER DE MEYER, company assigned to the tax number BE01919830322. The company ATELIER PETER DE MEYER is located at the address: Keiweg 11,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATELIER PETER DE MEYER were not found.
The main activity of ATELIER PETER DE MEYER is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER PETER DE MEYER is not available. You also can look at reviews of ATELIER PETER DE MEYER, open positions, location of ATELIER PETER DE MEYER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER PETER DE MEYER, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER PETER DE MEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER PETER DE MEYER, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER PETER DE MEYER, employees, financial statistics.