All Sign Systems NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • All Sign Systems NV
Private companiesTransportation by Air • All Sign Systems NV

Contactgegevens All Sign Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Sign Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Sign Systems NV

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 212,2640, België

Telefoon (phone): 03 460 16 55 03 460 16 55

Fax (fax): 03 454 00 11 03 454 00 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Sign Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Sign Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Sign Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Sign Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Sign Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Sign Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Sign Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Sign Systems NV
Products information All Sign Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE07102630615
Ondernemingsnummer: 5331359863
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in All Sign Systems NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Sign Systems NV
(Get full report from official database of BE for All Sign Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Sign Systems NV
Addition kinds of activities for All Sign Systems NV

514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
79419902. Sportbevordering | Sports promotion
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association

Werken bij All Sign Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Sign Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Sign Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Sign Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van All Sign Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of All Sign Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Sign Systems NV. Laat een reactie achter voor All Sign Systems NV. All Sign Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Sign Systems NV. Leave a respond for All Sign Systems NV. All Sign Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Sign Systems NV op de google maps. Adres en contacten All Sign Systems NV
Location of All Sign Systems NV on the google maps. Address and contacts of All Sign Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come All Sign Systems NV All Sign Systems NV: Transsoft | LENAERTS NV | Precisa N.V. | Espace Technology | MED S.A.

Other related companies as All Sign Systems NV: Transsoft | LENAERTS NV | Precisa N.V. | Espace Technology | MED S.A.

All Sign Systems NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is All Sign Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07102630615. Het bedrijf All Sign Systems NV bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 212,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in All Sign Systems NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Sign Systems NV is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Sign Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Sign Systems NV, openstaande posities, locatie van All Sign Systems NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Sign Systems NV is a company, that was registered 2014 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is All Sign Systems NV, company assigned to the tax number BE07102630615. The company All Sign Systems NV is located at the address: Liersesteenweg 212,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in All Sign Systems NV were not found.
The main activity of All Sign Systems NV is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of All Sign Systems NV is not available. You also can look at reviews of All Sign Systems NV, open positions, location of All Sign Systems NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Sign Systems NV, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Sign Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Sign Systems NV, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Sign Systems NV, employees, financial statistics.