CRD SCRL

Contactgegevens CRD SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRD SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRD SCRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Patenier 20,4000, België

Telefoon (phone): 04 224 10 40; 04 224 26 44 04 224 10 40; 04 224 26 44

Fax (fax): 04 224 26 44 04 224 26 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRD SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRD SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRD SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRD SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRD SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRD SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRD SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRD SCRL
Products information CRD SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE09335052490
Ondernemingsnummer: 1305969238
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CRD SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRD SCRL
(Get full report from official database of BE for CRD SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRD SCRL
Addition kinds of activities for CRD SCRL

29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
38290109. Oliedrukmeters, motorvoertuig | Oil pressure gauges, motor vehicle
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
50919906. Go-carts | Go-carts
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij CRD SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRD SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRD SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRD SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van CRD SCRL in sociale netwerken
Look for responds of CRD SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRD SCRL. Laat een reactie achter voor CRD SCRL. CRD SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRD SCRL. Leave a respond for CRD SCRL. CRD SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRD SCRL op de google maps. Adres en contacten CRD SCRL
Location of CRD SCRL on the google maps. Address and contacts of CRD SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CRD SCRL CRD SCRL: Mara Plastics NV | Fermalux SA | Eberca-Eberspächer B.V.B.A. | R & C Trading B.V.B.A. | Anton Dreesmann

Other related companies as CRD SCRL: Mara Plastics NV | Fermalux SA | Eberca-Eberspächer B.V.B.A. | R & C Trading B.V.B.A. | Anton Dreesmann

CRD SCRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is CRD SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09335052490. Het bedrijf CRD SCRL bevindt zich op het adres: Rue Patenier 20,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CRD SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRD SCRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRD SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRD SCRL, openstaande posities, locatie van CRD SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRD SCRL is a company, that was registered 2017 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is CRD SCRL, company assigned to the tax number BE09335052490. The company CRD SCRL is located at the address: Rue Patenier 20,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CRD SCRL were not found.
The main activity of CRD SCRL is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CRD SCRL is not available. You also can look at reviews of CRD SCRL, open positions, location of CRD SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRD SCRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRD SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRD SCRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRD SCRL, employees, financial statistics.