COURRIER DE LA BOURSE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COURRIER DE LA BOURSE
Private companiesMotion Pictures • COURRIER DE LA BOURSE

Contactgegevens COURRIER DE LA BOURSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURRIER DE LA BOURSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURRIER DE LA BOURSE

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Birminghamstraat 131,1070, België

Telefoon (phone): 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22

Fax (fax): 02 526 55 26; 02 526 56 60 02 526 55 26; 02 526 56 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURRIER DE LA BOURSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURRIER DE LA BOURSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURRIER DE LA BOURSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURRIER DE LA BOURSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURRIER DE LA BOURSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURRIER DE LA BOURSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURRIER DE LA BOURSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURRIER DE LA BOURSE
Products information COURRIER DE LA BOURSE

BTW identificatienummer (tax): BE07904083251
Ondernemingsnummer: 7668701171
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COURRIER DE LA BOURSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURRIER DE LA BOURSE
(Get full report from official database of BE for COURRIER DE LA BOURSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURRIER DE LA BOURSE
Addition kinds of activities for COURRIER DE LA BOURSE

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
36990602. Kerstverlichting sets, elektrisch | Christmas tree lighting sets, electric
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association

Werken bij COURRIER DE LA BOURSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURRIER DE LA BOURSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURRIER DE LA BOURSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van COURRIER DE LA BOURSE in sociale netwerken
Look for responds of COURRIER DE LA BOURSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Laat een reactie achter voor COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURRIER DE LA BOURSE. Leave a respond for COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURRIER DE LA BOURSE op de google maps. Adres en contacten COURRIER DE LA BOURSE
Location of COURRIER DE LA BOURSE on the google maps. Address and contacts of COURRIER DE LA BOURSE

Andere gerelateerde bedrijven als come COURRIER DE LA BOURSE COURRIER DE LA BOURSE: Pieters G.C.A. NV | Alfa Doorway & Fourniture SPRL | Newelec SA | Masset Foto & Kader | Video Center NV

Other related companies as COURRIER DE LA BOURSE: Pieters G.C.A. NV | Alfa Doorway & Fourniture SPRL | Newelec SA | Masset Foto & Kader | Video Center NV

COURRIER DE LA BOURSE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is COURRIER DE LA BOURSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07904083251. Het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE bevindt zich op het adres: Birminghamstraat 131,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COURRIER DE LA BOURSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COURRIER DE LA BOURSE is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURRIER DE LA BOURSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURRIER DE LA BOURSE, openstaande posities, locatie van COURRIER DE LA BOURSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COURRIER DE LA BOURSE is a company, that was registered 2013 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is COURRIER DE LA BOURSE, company assigned to the tax number BE07904083251. The company COURRIER DE LA BOURSE is located at the address: Birminghamstraat 131,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COURRIER DE LA BOURSE were not found.
The main activity of COURRIER DE LA BOURSE is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COURRIER DE LA BOURSE is not available. You also can look at reviews of COURRIER DE LA BOURSE, open positions, location of COURRIER DE LA BOURSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURRIER DE LA BOURSE, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURRIER DE LA BOURSE, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURRIER DE LA BOURSE, employees, financial statistics.