ETAC SA

Contactgegevens ETAC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAC SA

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Kareelovenlaan 3C,1140, België

Telefoon (phone): 02 726 11 42; 016 58 23 90; 056 48 94 81; 067 45 89 24; 0477 25 78 59; 0475 28 89 79; 0477 25 66 86; 0477 25 78 57; 0477 25 78 58; 0477 62 46 49 02 726 11 42; 016 58 23 90; 056 48 94 81; 067 45 89 24; 0477 25 78 59; 0475 28 89 79; 0477 25 66 86; 0477 25 78 57; 0477 25 78 58; 0477 62 46 49

Fax (fax): 02 726 10 20 02 726 10 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAC SA
Products information ETAC SA

BTW identificatienummer (tax): BE01533660888
Ondernemingsnummer: 5646667480
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ETAC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAC SA
(Get full report from official database of BE for ETAC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAC SA
Addition kinds of activities for ETAC SA

738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
50310307. ramen | Windows
50939909. Timmerhoutschroot | Lumber scrap
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
62890100. Beschermende commissies | Protective committees
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair

Werken bij ETAC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

Zoek naar antwoorden van ETAC SA in sociale netwerken
Look for responds of ETAC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAC SA. Laat een reactie achter voor ETAC SA. ETAC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAC SA. Leave a respond for ETAC SA. ETAC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAC SA op de google maps. Adres en contacten ETAC SA
Location of ETAC SA on the google maps. Address and contacts of ETAC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAC SA ETAC SA: Tubiermont Y | Cartobox BVBA | Abore | Patrick PARENT | Size communication sanv

Other related companies as ETAC SA: Tubiermont Y | Cartobox BVBA | Abore | Patrick PARENT | Size communication sanv

ETAC SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is ETAC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01533660888. Het bedrijf ETAC SA bevindt zich op het adres: Kareelovenlaan 3C,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ETAC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAC SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAC SA, openstaande posities, locatie van ETAC SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETAC SA is a company, that was registered 1987 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is ETAC SA, company assigned to the tax number BE01533660888. The company ETAC SA is located at the address: Kareelovenlaan 3C,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ETAC SA were not found.
The main activity of ETAC SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAC SA is not available. You also can look at reviews of ETAC SA, open positions, location of ETAC SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAC SA, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAC SA, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAC SA, employees, financial statistics.