Rivanco BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Rivanco BVBA
Private companiesCommunications • Rivanco BVBA

Contactgegevens Rivanco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rivanco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rivanco BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Blarenberglaan 21A,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 20 95 015 20 20 95

Fax (fax): 015 21 71 85 015 21 71 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rivanco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rivanco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rivanco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rivanco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rivanco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rivanco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rivanco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rivanco BVBA
Products information Rivanco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09414978027
Ondernemingsnummer: 2698760986
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rivanco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rivanco BVBA
(Get full report from official database of BE for Rivanco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rivanco BVBA
Addition kinds of activities for Rivanco BVBA

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
28191013. Zwaveldioxide | Sulfur dioxide
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij Rivanco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rivanco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rivanco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rivanco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Rivanco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rivanco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rivanco BVBA. Laat een reactie achter voor Rivanco BVBA. Rivanco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rivanco BVBA. Leave a respond for Rivanco BVBA. Rivanco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rivanco BVBA op de google maps. Adres en contacten Rivanco BVBA
Location of Rivanco BVBA on the google maps. Address and contacts of Rivanco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rivanco BVBA Rivanco BVBA: Wautier J.M. | B.W. | RAMMANT FOOD SERVICE NV | A-GAS BVBA | Dynamite Software

Other related companies as Rivanco BVBA: Wautier J.M. | B.W. | RAMMANT FOOD SERVICE NV | A-GAS BVBA | Dynamite Software

Rivanco BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Rivanco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414978027. Het bedrijf Rivanco BVBA bevindt zich op het adres: Blarenberglaan 21A,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rivanco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rivanco BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rivanco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rivanco BVBA, openstaande posities, locatie van Rivanco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rivanco BVBA is a company, that was registered 1990 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Rivanco BVBA, company assigned to the tax number BE09414978027. The company Rivanco BVBA is located at the address: Blarenberglaan 21A,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rivanco BVBA were not found.
The main activity of Rivanco BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rivanco BVBA is not available. You also can look at reviews of Rivanco BVBA, open positions, location of Rivanco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rivanco BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rivanco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rivanco BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rivanco BVBA, employees, financial statistics.