Promas

Contactgegevens Promas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promas

Regio (region): Liège 1 (Wandre), België

Adres (address): Avenue de l'Indépendance 45,4020, België

Telefoon (phone): 04 362 25 42 04 362 25 42

Fax (fax): 04 362 25 90 04 362 25 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promas
Products information Promas

BTW identificatienummer (tax): BE05780700683
Ondernemingsnummer: 3511749267
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Promas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promas
(Get full report from official database of BE for Promas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promas
Addition kinds of activities for Promas

138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
58120201. concessionaris | Concessionaire

Werken bij Promas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promas. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van Promas in sociale netwerken
Look for responds of Promas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promas. Laat een reactie achter voor Promas. Promas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promas. Leave a respond for Promas. Promas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promas op de google maps. Adres en contacten Promas
Location of Promas on the google maps. Address and contacts of Promas

Andere gerelateerde bedrijven als come Promas Promas: VILLALUX BVBA | Gi.Bi.Di. Benelux NV | Impuls VZW | Agro-Belts NV | Ghesquière Centre de Location S.A.

Other related companies as Promas: VILLALUX BVBA | Gi.Bi.Di. Benelux NV | Impuls VZW | Agro-Belts NV | Ghesquière Centre de Location S.A.

Promas is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Wandre), België. De volledige naam van het bedrijf is Promas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780700683. Het bedrijf Promas bevindt zich op het adres: Avenue de l'Indépendance 45,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Promas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promas is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promas, openstaande posities, locatie van Promas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promas is a company, that was registered 2004 in Liège 1 (Wandre) region, Belgium. Full name of company is Promas, company assigned to the tax number BE05780700683. The company Promas is located at the address: Avenue de l'Indépendance 45,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Promas were not found.
The main activity of Promas is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Promas is not available. You also can look at reviews of Promas, open positions, location of Promas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promas, Liège 1 (Wandre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promas, Liège 1 (Wandre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promas, employees, financial statistics.