GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS
Private companiesPersonal Services • GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

Contactgegevens GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Schietschijfstraat 23,1030, België

Telefoon (phone): 02 523 09 17; 02 523 02 36; 02 736 09 65; 02 734 26 37 02 523 09 17; 02 523 02 36; 02 736 09 65; 02 734 26 37

Fax (fax): 02 734 18 08; 02 527 00 94 02 734 18 08; 02 527 00 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS
Products information GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

BTW identificatienummer (tax): BE04643341064
Ondernemingsnummer: 9083740234
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS
(Get full report from official database of BE for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS
Addition kinds of activities for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
02719900. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Laat een reactie achter voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. Leave a respond for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS. GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS op de google maps. Adres en contacten GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS
Location of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS on the google maps. Address and contacts of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: Pressman D | Latcho Drom | Electro Nivelles | Robotics & Design B.V.B.A | Voyages Wasteels

Other related companies as GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS: Pressman D | Latcho Drom | Electro Nivelles | Robotics & Design B.V.B.A | Voyages Wasteels

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04643341064. Het bedrijf GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS bevindt zich op het adres: Schietschijfstraat 23,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, openstaande posities, locatie van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is a company, that was registered 2003 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, company assigned to the tax number BE04643341064. The company GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is located at the address: Schietschijfstraat 23,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS were not found.
The main activity of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS is not available. You also can look at reviews of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, open positions, location of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS, employees, financial statistics.