Passe Partout

Contactgegevens Passe Partout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Passe Partout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Passe Partout

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 87,1800, België

Telefoon (phone): 02 253 06 07 02 253 06 07

Fax (fax): 02 253 71 21 02 253 71 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Passe Partout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Passe Partout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Passe Partout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Passe Partout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Passe Partout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Passe Partout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Passe Partout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Passe Partout
Products information Passe Partout

BTW identificatienummer (tax): BE07204254150
Ondernemingsnummer: 9267211914
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Passe Partout zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Passe Partout
(Get full report from official database of BE for Passe Partout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Passe Partout
Addition kinds of activities for Passe Partout

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial

Werken bij Passe Partout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Passe Partout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Passe Partout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Passe Partout. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Passe Partout in sociale netwerken
Look for responds of Passe Partout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Passe Partout. Laat een reactie achter voor Passe Partout. Passe Partout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Passe Partout. Leave a respond for Passe Partout. Passe Partout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Passe Partout op de google maps. Adres en contacten Passe Partout
Location of Passe Partout on the google maps. Address and contacts of Passe Partout

Andere gerelateerde bedrijven als come Passe Partout Passe Partout: Algemene Electriciteitswerken Hermans BVBA | Vijverhof | Boottochten Reni BVBA | L&H Marechal N.V. | Natural Beauty

Other related companies as Passe Partout: Algemene Electriciteitswerken Hermans BVBA | Vijverhof | Boottochten Reni BVBA | L&H Marechal N.V. | Natural Beauty

Passe Partout is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Passe Partout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07204254150. Het bedrijf Passe Partout bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 87,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 470,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Passe Partout zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Passe Partout is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Passe Partout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Passe Partout, openstaande posities, locatie van Passe Partout op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Passe Partout is a company, that was registered 1986 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Passe Partout, company assigned to the tax number BE07204254150. The company Passe Partout is located at the address: Vlaanderenstraat 87,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 470,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Passe Partout were not found.
The main activity of Passe Partout is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Passe Partout is not available. You also can look at reviews of Passe Partout, open positions, location of Passe Partout on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Passe Partout, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Passe Partout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Passe Partout, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Passe Partout, employees, financial statistics.