S.M.M.C. Relatiegeschenken

Particuliere bedrijvenWatervervoer • S.M.M.C. Relatiegeschenken
Private companiesWater Transportation • S.M.M.C. Relatiegeschenken

Contactgegevens S.M.M.C. Relatiegeschenken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.M.M.C. Relatiegeschenken: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.M.M.C. Relatiegeschenken

Regio (region): Peer (Grote Brogel), België

Adres (address): Bocholterweg 84,3990, België

Telefoon (phone): 011 61 14 34 011 61 14 34

Fax (fax): 011 61 14 36 011 61 14 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.M.M.C. Relatiegeschenken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.M.M.C. Relatiegeschenken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.M.M.C. Relatiegeschenken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.M.M.C. Relatiegeschenken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.M.M.C. Relatiegeschenken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.M.M.C. Relatiegeschenken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.M.M.C. Relatiegeschenken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.M.M.C. Relatiegeschenken
Products information S.M.M.C. Relatiegeschenken

BTW identificatienummer (tax): BE05558502197
Ondernemingsnummer: 5608764648
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in S.M.M.C. Relatiegeschenken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.M.M.C. Relatiegeschenken
(Get full report from official database of BE for S.M.M.C. Relatiegeschenken)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.M.M.C. Relatiegeschenken
Addition kinds of activities for S.M.M.C. Relatiegeschenken

25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)

Werken bij S.M.M.C. Relatiegeschenken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.M.M.C. Relatiegeschenken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.M.M.C. Relatiegeschenken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.M.M.C. Relatiegeschenken. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van S.M.M.C. Relatiegeschenken in sociale netwerken
Look for responds of S.M.M.C. Relatiegeschenken in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.M.M.C. Relatiegeschenken. Laat een reactie achter voor S.M.M.C. Relatiegeschenken. S.M.M.C. Relatiegeschenken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.M.M.C. Relatiegeschenken. Leave a respond for S.M.M.C. Relatiegeschenken. S.M.M.C. Relatiegeschenken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.M.M.C. Relatiegeschenken op de google maps. Adres en contacten S.M.M.C. Relatiegeschenken
Location of S.M.M.C. Relatiegeschenken on the google maps. Address and contacts of S.M.M.C. Relatiegeschenken

Andere gerelateerde bedrijven als come S.M.M.C. Relatiegeschenken S.M.M.C. Relatiegeschenken: Advocatenkantoor Van Hoof-Van Gastel-Van Orshoven-Wijns-Vanhorenbeek | S.T.E. Electricité | Trexim Ets NV | Reporters sans Frontières Centre de Presse International | Ardoisières d'Herbeumont SA

Other related companies as S.M.M.C. Relatiegeschenken: Advocatenkantoor Van Hoof-Van Gastel-Van Orshoven-Wijns-Vanhorenbeek | S.T.E. Electricité | Trexim Ets NV | Reporters sans Frontières Centre de Presse International | Ardoisières d'Herbeumont SA

S.M.M.C. Relatiegeschenken is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Peer (Grote Brogel), België. De volledige naam van het bedrijf is S.M.M.C. Relatiegeschenken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558502197. Het bedrijf S.M.M.C. Relatiegeschenken bevindt zich op het adres: Bocholterweg 84,3990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in S.M.M.C. Relatiegeschenken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.M.M.C. Relatiegeschenken is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.M.M.C. Relatiegeschenken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.M.M.C. Relatiegeschenken, openstaande posities, locatie van S.M.M.C. Relatiegeschenken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.M.M.C. Relatiegeschenken is a company, that was registered 1989 in Peer (Grote Brogel) region, Belgium. Full name of company is S.M.M.C. Relatiegeschenken, company assigned to the tax number BE05558502197. The company S.M.M.C. Relatiegeschenken is located at the address: Bocholterweg 84,3990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in S.M.M.C. Relatiegeschenken were not found.
The main activity of S.M.M.C. Relatiegeschenken is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.M.M.C. Relatiegeschenken is not available. You also can look at reviews of S.M.M.C. Relatiegeschenken, open positions, location of S.M.M.C. Relatiegeschenken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.M.M.C. Relatiegeschenken, Peer (Grote Brogel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.M.M.C. Relatiegeschenken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.M.M.C. Relatiegeschenken, Peer (Grote Brogel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.M.M.C. Relatiegeschenken, employees, financial statistics.