PUBLI CHRIS

Contactgegevens PUBLI CHRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLI CHRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLI CHRIS

Regio (region): Zutendaal, België

Adres (address): Trichterweg 102,3690, België

Telefoon (phone): 089 71 68 20 089 71 68 20

Fax (fax): 089 73 18 79 089 73 18 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLI CHRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLI CHRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLI CHRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLI CHRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLI CHRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLI CHRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLI CHRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLI CHRIS
Products information PUBLI CHRIS

BTW identificatienummer (tax): BE02746002197
Ondernemingsnummer: 9546264648
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PUBLI CHRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLI CHRIS
(Get full report from official database of BE for PUBLI CHRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLI CHRIS
Addition kinds of activities for PUBLI CHRIS

20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
59480000. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij PUBLI CHRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLI CHRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLI CHRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLI CHRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van PUBLI CHRIS in sociale netwerken
Look for responds of PUBLI CHRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLI CHRIS. Laat een reactie achter voor PUBLI CHRIS. PUBLI CHRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLI CHRIS. Leave a respond for PUBLI CHRIS. PUBLI CHRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLI CHRIS op de google maps. Adres en contacten PUBLI CHRIS
Location of PUBLI CHRIS on the google maps. Address and contacts of PUBLI CHRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLI CHRIS PUBLI CHRIS: Herreman Lieven | Auto's Delva | BATICOM-LIFT SPRL | GEOBIOTECH sprl | Andre Lambert

Other related companies as PUBLI CHRIS: Herreman Lieven | Auto's Delva | BATICOM-LIFT SPRL | GEOBIOTECH sprl | Andre Lambert

PUBLI CHRIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zutendaal, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLI CHRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746002197. Het bedrijf PUBLI CHRIS bevindt zich op het adres: Trichterweg 102,3690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PUBLI CHRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUBLI CHRIS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLI CHRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLI CHRIS, openstaande posities, locatie van PUBLI CHRIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PUBLI CHRIS is a company, that was registered 2004 in Zutendaal region, Belgium. Full name of company is PUBLI CHRIS, company assigned to the tax number BE02746002197. The company PUBLI CHRIS is located at the address: Trichterweg 102,3690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PUBLI CHRIS were not found.
The main activity of PUBLI CHRIS is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLI CHRIS is not available. You also can look at reviews of PUBLI CHRIS, open positions, location of PUBLI CHRIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLI CHRIS, Zutendaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLI CHRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLI CHRIS, Zutendaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLI CHRIS, employees, financial statistics.