PROMOCEAN BVBA

Contactgegevens PROMOCEAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMOCEAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMOCEAN BVBA

Regio (region): Oudenaarde, België

Adres (address): Burg 4 Bus 8,9700, België

Telefoon (phone): 055 33 44 41 055 33 44 41

Fax (fax): 055 33 44 40 055 33 44 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMOCEAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMOCEAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMOCEAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMOCEAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMOCEAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMOCEAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMOCEAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMOCEAN BVBA
Products information PROMOCEAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04491180419
Ondernemingsnummer: 1731140136
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PROMOCEAN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMOCEAN BVBA
(Get full report from official database of BE for PROMOCEAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMOCEAN BVBA
Addition kinds of activities for PROMOCEAN BVBA

735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
20479900. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
50990802. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin operated machines
59990400. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij PROMOCEAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMOCEAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMOCEAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMOCEAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PROMOCEAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PROMOCEAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMOCEAN BVBA. Laat een reactie achter voor PROMOCEAN BVBA. PROMOCEAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMOCEAN BVBA. Leave a respond for PROMOCEAN BVBA. PROMOCEAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMOCEAN BVBA op de google maps. Adres en contacten PROMOCEAN BVBA
Location of PROMOCEAN BVBA on the google maps. Address and contacts of PROMOCEAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMOCEAN BVBA PROMOCEAN BVBA: a.v.l. service | C.C.D. Express SPRL | ZEISS CARL NV | Tradoc International | Toye Silvere

Other related companies as PROMOCEAN BVBA: a.v.l. service | C.C.D. Express SPRL | ZEISS CARL NV | Tradoc International | Toye Silvere

PROMOCEAN BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMOCEAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04491180419. Het bedrijf PROMOCEAN BVBA bevindt zich op het adres: Burg 4 Bus 8,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 508,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PROMOCEAN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROMOCEAN BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMOCEAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMOCEAN BVBA, openstaande posities, locatie van PROMOCEAN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROMOCEAN BVBA is a company, that was registered 2011 in Oudenaarde region, Belgium. Full name of company is PROMOCEAN BVBA, company assigned to the tax number BE04491180419. The company PROMOCEAN BVBA is located at the address: Burg 4 Bus 8,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 508,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PROMOCEAN BVBA were not found.
The main activity of PROMOCEAN BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMOCEAN BVBA is not available. You also can look at reviews of PROMOCEAN BVBA, open positions, location of PROMOCEAN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMOCEAN BVBA, Oudenaarde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMOCEAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMOCEAN BVBA, Oudenaarde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMOCEAN BVBA, employees, financial statistics.