Phoenix Concept Diffusion

Contactgegevens Phoenix Concept Diffusion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Phoenix Concept Diffusion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Phoenix Concept Diffusion

Regio (region): Tournai (Orcq - Marquain - Lamain), België

Adres (address): Rue de la Terre à Briques 29B,7501, België

Telefoon (phone): 069 84 02 32 069 84 02 32

Fax (fax): 069 84 34 88 069 84 34 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Phoenix Concept Diffusion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Phoenix Concept Diffusion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Phoenix Concept Diffusion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Phoenix Concept Diffusion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Phoenix Concept Diffusion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Phoenix Concept Diffusion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Phoenix Concept Diffusion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Phoenix Concept Diffusion
Products information Phoenix Concept Diffusion

BTW identificatienummer (tax): BE08154296875
Ondernemingsnummer: 1791839599
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 287,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Phoenix Concept Diffusion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Phoenix Concept Diffusion
(Get full report from official database of BE for Phoenix Concept Diffusion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Phoenix Concept Diffusion
Addition kinds of activities for Phoenix Concept Diffusion

24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
38279917. polarisatoren | Polarizers
39610200. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij Phoenix Concept Diffusion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Phoenix Concept Diffusion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Phoenix Concept Diffusion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Phoenix Concept Diffusion. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Phoenix Concept Diffusion in sociale netwerken
Look for responds of Phoenix Concept Diffusion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Phoenix Concept Diffusion. Laat een reactie achter voor Phoenix Concept Diffusion. Phoenix Concept Diffusion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Phoenix Concept Diffusion. Leave a respond for Phoenix Concept Diffusion. Phoenix Concept Diffusion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Phoenix Concept Diffusion op de google maps. Adres en contacten Phoenix Concept Diffusion
Location of Phoenix Concept Diffusion on the google maps. Address and contacts of Phoenix Concept Diffusion

Andere gerelateerde bedrijven als come Phoenix Concept Diffusion Phoenix Concept Diffusion: Artiestenbureau Vak | Scriptum | Arte Constructo BVBA | Ballegeer | BonSpirit

Other related companies as Phoenix Concept Diffusion: Artiestenbureau Vak | Scriptum | Arte Constructo BVBA | Ballegeer | BonSpirit

Phoenix Concept Diffusion is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Tournai (Orcq - Marquain - Lamain), België. De volledige naam van het bedrijf is Phoenix Concept Diffusion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08154296875. Het bedrijf Phoenix Concept Diffusion bevindt zich op het adres: Rue de la Terre à Briques 29B,7501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 287,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Phoenix Concept Diffusion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Phoenix Concept Diffusion is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Phoenix Concept Diffusion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Phoenix Concept Diffusion, openstaande posities, locatie van Phoenix Concept Diffusion op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Phoenix Concept Diffusion is a company, that was registered 2018 in Tournai (Orcq - Marquain - Lamain) region, Belgium. Full name of company is Phoenix Concept Diffusion, company assigned to the tax number BE08154296875. The company Phoenix Concept Diffusion is located at the address: Rue de la Terre à Briques 29B,7501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 287,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Phoenix Concept Diffusion were not found.
The main activity of Phoenix Concept Diffusion is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Phoenix Concept Diffusion is not available. You also can look at reviews of Phoenix Concept Diffusion, open positions, location of Phoenix Concept Diffusion on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Phoenix Concept Diffusion, Tournai (Orcq - Marquain - Lamain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Phoenix Concept Diffusion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Phoenix Concept Diffusion, Tournai (Orcq - Marquain - Lamain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Phoenix Concept Diffusion, employees, financial statistics.