Mila BVBA

Contactgegevens Mila BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mila BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mila BVBA

Regio (region): Lebbeke (Wieze), België

Adres (address): Wolvenstraat 2A,9280, België

Telefoon (phone): 053 78 38 33 053 78 38 33

Fax (fax): 053 78 22 15 053 78 22 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mila BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mila BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mila BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mila BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mila BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mila BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mila BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mila BVBA
Products information Mila BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07534118652
Ondernemingsnummer: 6231964111
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mila BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mila BVBA
(Get full report from official database of BE for Mila BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mila BVBA
Addition kinds of activities for Mila BVBA

07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
29520200. Siding materialen | Siding materials
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire

Werken bij Mila BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mila BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mila BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mila BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Mila BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mila BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mila BVBA. Laat een reactie achter voor Mila BVBA. Mila BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mila BVBA. Leave a respond for Mila BVBA. Mila BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mila BVBA op de google maps. Adres en contacten Mila BVBA
Location of Mila BVBA on the google maps. Address and contacts of Mila BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mila BVBA Mila BVBA: A Splendid 4 X 4 BVBA | AALST INDOOR KARTING | Select Piscines SPRL | acbdisplays.com | christophe vantongelen

Other related companies as Mila BVBA: A Splendid 4 X 4 BVBA | AALST INDOOR KARTING | Select Piscines SPRL | acbdisplays.com | christophe vantongelen

Mila BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Lebbeke (Wieze), België. De volledige naam van het bedrijf is Mila BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534118652. Het bedrijf Mila BVBA bevindt zich op het adres: Wolvenstraat 2A,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mila BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mila BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mila BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mila BVBA, openstaande posities, locatie van Mila BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mila BVBA is a company, that was registered 1998 in Lebbeke (Wieze) region, Belgium. Full name of company is Mila BVBA, company assigned to the tax number BE07534118652. The company Mila BVBA is located at the address: Wolvenstraat 2A,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mila BVBA were not found.
The main activity of Mila BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mila BVBA is not available. You also can look at reviews of Mila BVBA, open positions, location of Mila BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mila BVBA, Lebbeke (Wieze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mila BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mila BVBA, Lebbeke (Wieze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mila BVBA, employees, financial statistics.