M C Distribution SPRL

Contactgegevens M C Distribution SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M C Distribution SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M C Distribution SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Van Volxemlaan 79,1190, België

Telefoon (phone): 02 345 71 54 02 345 71 54

Fax (fax): 02 345 71 47 02 345 71 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M C Distribution SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M C Distribution SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M C Distribution SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M C Distribution SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M C Distribution SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M C Distribution SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M C Distribution SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M C Distribution SPRL
Products information M C Distribution SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04455749511
Ondernemingsnummer: 8629180908
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in M C Distribution SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M C Distribution SPRL
(Get full report from official database of BE for M C Distribution SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M C Distribution SPRL
Addition kinds of activities for M C Distribution SPRL

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
36519900. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)

Werken bij M C Distribution SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M C Distribution SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M C Distribution SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M C Distribution SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van M C Distribution SPRL in sociale netwerken
Look for responds of M C Distribution SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M C Distribution SPRL. Laat een reactie achter voor M C Distribution SPRL. M C Distribution SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M C Distribution SPRL. Leave a respond for M C Distribution SPRL. M C Distribution SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M C Distribution SPRL op de google maps. Adres en contacten M C Distribution SPRL
Location of M C Distribution SPRL on the google maps. Address and contacts of M C Distribution SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come M C Distribution SPRL M C Distribution SPRL: Replay | ATMOSFEER TOTAALINRICHTING | Pimpernel CV | Aform N.V. | M. Myten

Other related companies as M C Distribution SPRL: Replay | ATMOSFEER TOTAALINRICHTING | Pimpernel CV | Aform N.V. | M. Myten

M C Distribution SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is M C Distribution SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455749511. Het bedrijf M C Distribution SPRL bevindt zich op het adres: Van Volxemlaan 79,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in M C Distribution SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M C Distribution SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M C Distribution SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M C Distribution SPRL, openstaande posities, locatie van M C Distribution SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M C Distribution SPRL is a company, that was registered 2000 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is M C Distribution SPRL, company assigned to the tax number BE04455749511. The company M C Distribution SPRL is located at the address: Van Volxemlaan 79,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in M C Distribution SPRL were not found.
The main activity of M C Distribution SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M C Distribution SPRL is not available. You also can look at reviews of M C Distribution SPRL, open positions, location of M C Distribution SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M C Distribution SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M C Distribution SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M C Distribution SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M C Distribution SPRL, employees, financial statistics.