Le Magasin du Vin BVBA

Contactgegevens Le Magasin du Vin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Magasin du Vin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Magasin du Vin BVBA

Regio (region): Leopoldsburg, België

Adres (address): Bevrijdingsplein 4,3970, België

Telefoon (phone): 011 34 16 05 011 34 16 05

Fax (fax): 011 40 29 08 011 40 29 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Magasin du Vin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Magasin du Vin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Magasin du Vin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Magasin du Vin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Magasin du Vin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Magasin du Vin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Magasin du Vin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Magasin du Vin BVBA
Products information Le Magasin du Vin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05013854980
Ondernemingsnummer: 7622833251
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Le Magasin du Vin BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Magasin du Vin BVBA
(Get full report from official database of BE for Le Magasin du Vin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Magasin du Vin BVBA
Addition kinds of activities for Le Magasin du Vin BVBA

278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij Le Magasin du Vin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Magasin du Vin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Magasin du Vin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Magasin du Vin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van Le Magasin du Vin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Le Magasin du Vin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Magasin du Vin BVBA. Laat een reactie achter voor Le Magasin du Vin BVBA. Le Magasin du Vin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Magasin du Vin BVBA. Leave a respond for Le Magasin du Vin BVBA. Le Magasin du Vin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Magasin du Vin BVBA op de google maps. Adres en contacten Le Magasin du Vin BVBA
Location of Le Magasin du Vin BVBA on the google maps. Address and contacts of Le Magasin du Vin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Magasin du Vin BVBA Le Magasin du Vin BVBA: Van Geel Alain | SMETS ASFALTDAKEN & ZINKWERKEN | Belgraf SPRL | Intergarden N.V. | L. Meili & Co B.V.B.A.

Other related companies as Le Magasin du Vin BVBA: Van Geel Alain | SMETS ASFALTDAKEN & ZINKWERKEN | Belgraf SPRL | Intergarden N.V. | L. Meili & Co B.V.B.A.

Le Magasin du Vin BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Leopoldsburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Magasin du Vin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013854980. Het bedrijf Le Magasin du Vin BVBA bevindt zich op het adres: Bevrijdingsplein 4,3970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Le Magasin du Vin BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Magasin du Vin BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Magasin du Vin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Magasin du Vin BVBA, openstaande posities, locatie van Le Magasin du Vin BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Magasin du Vin BVBA is a company, that was registered 2017 in Leopoldsburg region, Belgium. Full name of company is Le Magasin du Vin BVBA, company assigned to the tax number BE05013854980. The company Le Magasin du Vin BVBA is located at the address: Bevrijdingsplein 4,3970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Le Magasin du Vin BVBA were not found.
The main activity of Le Magasin du Vin BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Magasin du Vin BVBA is not available. You also can look at reviews of Le Magasin du Vin BVBA, open positions, location of Le Magasin du Vin BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Magasin du Vin BVBA, Leopoldsburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Magasin du Vin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Magasin du Vin BVBA, Leopoldsburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Magasin du Vin BVBA, employees, financial statistics.