Kick and Rush

Contactgegevens Kick and Rush: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kick and Rush: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kick and Rush

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Herfststraat 54,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 50 50 02 648 50 50

Fax (fax): 02 644 97 48 02 644 97 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kick and Rush: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kick and Rush"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kick and Rush"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kick and Rush, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kick and Rush. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kick and Rush, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kick and Rush. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kick and Rush
Products information Kick and Rush

BTW identificatienummer (tax): BE09554229736
Ondernemingsnummer: 6145996093
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kick and Rush zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kick and Rush
(Get full report from official database of BE for Kick and Rush)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kick and Rush
Addition kinds of activities for Kick and Rush

33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij Kick and Rush: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kick and Rush: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kick and Rush. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kick and Rush. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

Zoek naar antwoorden van Kick and Rush in sociale netwerken
Look for responds of Kick and Rush in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kick and Rush. Laat een reactie achter voor Kick and Rush. Kick and Rush bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kick and Rush. Leave a respond for Kick and Rush. Kick and Rush on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kick and Rush op de google maps. Adres en contacten Kick and Rush
Location of Kick and Rush on the google maps. Address and contacts of Kick and Rush

Andere gerelateerde bedrijven als come Kick and Rush Kick and Rush: CAR CLEANING SERVICE | Neuville BVBA | Van Hees Metalen NV | Never Ending Tattoo-Piercing | Videocam NV

Other related companies as Kick and Rush: CAR CLEANING SERVICE | Neuville BVBA | Van Hees Metalen NV | Never Ending Tattoo-Piercing | Videocam NV

Kick and Rush is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Kick and Rush, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09554229736. Het bedrijf Kick and Rush bevindt zich op het adres: Herfststraat 54,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kick and Rush zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kick and Rush is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kick and Rush is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kick and Rush, openstaande posities, locatie van Kick and Rush op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kick and Rush is a company, that was registered 2003 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Kick and Rush, company assigned to the tax number BE09554229736. The company Kick and Rush is located at the address: Herfststraat 54,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kick and Rush were not found.
The main activity of Kick and Rush is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kick and Rush is not available. You also can look at reviews of Kick and Rush, open positions, location of Kick and Rush on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kick and Rush, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kick and Rush, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kick and Rush, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kick and Rush, employees, financial statistics.