Dumon B & I BVBA

Contactgegevens Dumon B & I BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dumon B & I BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dumon B & I BVBA

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Meulebeeksesteenweg 63,8700, België

Telefoon (phone): 051 40 97 43 051 40 97 43

Fax (fax): 051 40 58 02 051 40 58 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dumon B & I BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dumon B & I BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dumon B & I BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dumon B & I BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dumon B & I BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dumon B & I BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dumon B & I BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dumon B & I BVBA
Products information Dumon B & I BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01764099121
Ondernemingsnummer: 5084991455
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dumon B & I BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dumon B & I BVBA
(Get full report from official database of BE for Dumon B & I BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dumon B & I BVBA
Addition kinds of activities for Dumon B & I BVBA

36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
51490307. Salade dressing | Salad dressing
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij Dumon B & I BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dumon B & I BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dumon B & I BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dumon B & I BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Dumon B & I BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dumon B & I BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dumon B & I BVBA. Laat een reactie achter voor Dumon B & I BVBA. Dumon B & I BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dumon B & I BVBA. Leave a respond for Dumon B & I BVBA. Dumon B & I BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dumon B & I BVBA op de google maps. Adres en contacten Dumon B & I BVBA
Location of Dumon B & I BVBA on the google maps. Address and contacts of Dumon B & I BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dumon B & I BVBA Dumon B & I BVBA: Bogaerts Vastgoed | Varel Alarmgroup | Stockmansmolen | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | A.C.P.

Other related companies as Dumon B & I BVBA: Bogaerts Vastgoed | Varel Alarmgroup | Stockmansmolen | AA LONGIN INDUSTRIAL CLEANING | A.C.P.

Dumon B & I BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is Dumon B & I BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01764099121. Het bedrijf Dumon B & I BVBA bevindt zich op het adres: Meulebeeksesteenweg 63,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dumon B & I BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dumon B & I BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dumon B & I BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dumon B & I BVBA, openstaande posities, locatie van Dumon B & I BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dumon B & I BVBA is a company, that was registered 1990 in Tielt region, Belgium. Full name of company is Dumon B & I BVBA, company assigned to the tax number BE01764099121. The company Dumon B & I BVBA is located at the address: Meulebeeksesteenweg 63,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dumon B & I BVBA were not found.
The main activity of Dumon B & I BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dumon B & I BVBA is not available. You also can look at reviews of Dumon B & I BVBA, open positions, location of Dumon B & I BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dumon B & I BVBA, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dumon B & I BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dumon B & I BVBA, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dumon B & I BVBA, employees, financial statistics.