Chocolaterie Duval Bruxelles

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Chocolaterie Duval Bruxelles
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Chocolaterie Duval Bruxelles

Contactgegevens Chocolaterie Duval Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Duval Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Duval Bruxelles

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Distelsstraat 19,1030, België

Telefoon (phone): 02 242 94 66 02 242 94 66

Fax (fax): 02 242 95 14 02 242 95 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Duval Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Duval Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Duval Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Duval Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Duval Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Duval Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Duval Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Duval Bruxelles
Products information Chocolaterie Duval Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE03887481689
Ondernemingsnummer: 9241943359
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chocolaterie Duval Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Duval Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Duval Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Duval Bruxelles
Addition kinds of activities for Chocolaterie Duval Bruxelles

615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
39490303. Roeimachines | Rowing machines
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment

Werken bij Chocolaterie Duval Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Duval Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Duval Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Duval Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Duval Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Duval Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Duval Bruxelles. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Duval Bruxelles. Chocolaterie Duval Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Duval Bruxelles. Leave a respond for Chocolaterie Duval Bruxelles. Chocolaterie Duval Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Duval Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Duval Bruxelles
Location of Chocolaterie Duval Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Duval Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Duval Bruxelles Chocolaterie Duval Bruxelles: FLIPO-The Magic Clown | BFO SPRL | Windey A BVBA | Girisport BVBA | Espaces & Lignes sa

Other related companies as Chocolaterie Duval Bruxelles: FLIPO-The Magic Clown | BFO SPRL | Windey A BVBA | Girisport BVBA | Espaces & Lignes sa

Chocolaterie Duval Bruxelles is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Duval Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887481689. Het bedrijf Chocolaterie Duval Bruxelles bevindt zich op het adres: Distelsstraat 19,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chocolaterie Duval Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Duval Bruxelles is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Duval Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Duval Bruxelles, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Duval Bruxelles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chocolaterie Duval Bruxelles is a company, that was registered 1998 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Duval Bruxelles, company assigned to the tax number BE03887481689. The company Chocolaterie Duval Bruxelles is located at the address: Distelsstraat 19,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chocolaterie Duval Bruxelles were not found.
The main activity of Chocolaterie Duval Bruxelles is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Duval Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Duval Bruxelles, open positions, location of Chocolaterie Duval Bruxelles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Duval Bruxelles, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Duval Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Duval Bruxelles, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Duval Bruxelles, employees, financial statistics.