BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Contactgegevens BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Essensteenweg 8,2950, België

Telefoon (phone): 03 666 74 01 03 666 74 01

Fax (fax): 03 666 53 72 03 666 53 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Products information BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05656280517
Ondernemingsnummer: 2828125000
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Addition kinds of activities for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

321100. Vlakglas | Flat glass
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
28690505. sorbitol | Sorbitol
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
37130214. Van lichamen | Van bodies
39910101. Duw bezems | Push brooms
73590901. Piano verhuur | Piano rental
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Laat een reactie achter voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Leave a respond for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: 4D Select NV | Kookwinkel | ERVACON | Vandervaeren & Fils | Jambangle.com

Other related companies as BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: 4D Select NV | Kookwinkel | ERVACON | Vandervaeren & Fils | Jambangle.com

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656280517. Het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bevindt zich op het adres: Essensteenweg 8,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, openstaande posities, locatie van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is a company, that was registered 2001 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, company assigned to the tax number BE05656280517. The company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is located at the address: Essensteenweg 8,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV were not found.
The main activity of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, open positions, location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, employees, financial statistics.