APSOLUTE.BE NV

Contactgegevens APSOLUTE.BE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APSOLUTE.BE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APSOLUTE.BE NV

Regio (region): Gavere (Baaigem), België

Adres (address): Ellevestraat 3,9890, België

Telefoon (phone): 09 362 95 54 09 362 95 54

Fax (fax): 09 324 07 65 09 324 07 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APSOLUTE.BE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APSOLUTE.BE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APSOLUTE.BE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APSOLUTE.BE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APSOLUTE.BE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APSOLUTE.BE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APSOLUTE.BE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APSOLUTE.BE NV
Products information APSOLUTE.BE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in APSOLUTE.BE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APSOLUTE.BE NV
(Get full report from official database of BE for APSOLUTE.BE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APSOLUTE.BE NV
Addition kinds of activities for APSOLUTE.BE NV

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
37430106. Spoorwegauto herbouwen | Railroad car rebuilding
75429902. Carwash, zelfbediening | Carwash, self-service
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij APSOLUTE.BE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APSOLUTE.BE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APSOLUTE.BE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APSOLUTE.BE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van APSOLUTE.BE NV in sociale netwerken
Look for responds of APSOLUTE.BE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APSOLUTE.BE NV. Laat een reactie achter voor APSOLUTE.BE NV. APSOLUTE.BE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APSOLUTE.BE NV. Leave a respond for APSOLUTE.BE NV. APSOLUTE.BE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APSOLUTE.BE NV op de google maps. Adres en contacten APSOLUTE.BE NV
Location of APSOLUTE.BE NV on the google maps. Address and contacts of APSOLUTE.BE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APSOLUTE.BE NV APSOLUTE.BE NV: VYNCKIER R Etn | Beeckman (Résidence) SPRL | Van Gheluwe O | DAEMS BVBA | franz michils

Other related companies as APSOLUTE.BE NV: VYNCKIER R Etn | Beeckman (Résidence) SPRL | Van Gheluwe O | DAEMS BVBA | franz michils

APSOLUTE.BE NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gavere (Baaigem), België. De volledige naam van het bedrijf is APSOLUTE.BE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf APSOLUTE.BE NV bevindt zich op het adres: Ellevestraat 3,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in APSOLUTE.BE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APSOLUTE.BE NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APSOLUTE.BE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APSOLUTE.BE NV, openstaande posities, locatie van APSOLUTE.BE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APSOLUTE.BE NV is a company, that was registered 1986 in Gavere (Baaigem) region, Belgium. Full name of company is APSOLUTE.BE NV, company assigned to the tax number BE05201721191. The company APSOLUTE.BE NV is located at the address: Ellevestraat 3,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in APSOLUTE.BE NV were not found.
The main activity of APSOLUTE.BE NV is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of APSOLUTE.BE NV is not available. You also can look at reviews of APSOLUTE.BE NV, open positions, location of APSOLUTE.BE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APSOLUTE.BE NV, Gavere (Baaigem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APSOLUTE.BE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APSOLUTE.BE NV, Gavere (Baaigem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APSOLUTE.BE NV, employees, financial statistics.