A. Byttebier-Michels NV

Contactgegevens A. Byttebier-Michels NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Byttebier-Michels NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Byttebier-Michels NV

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Oudenaardestraat 110,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 88 44 056 77 88 44

Fax (fax): 056 78 26 79 056 78 26 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Byttebier-Michels NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Byttebier-Michels NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Byttebier-Michels NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Byttebier-Michels NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Byttebier-Michels NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Byttebier-Michels NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Byttebier-Michels NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Byttebier-Michels NV
Products information A. Byttebier-Michels NV

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A. Byttebier-Michels NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Byttebier-Michels NV
(Get full report from official database of BE for A. Byttebier-Michels NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Byttebier-Michels NV
Addition kinds of activities for A. Byttebier-Michels NV

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
02599905. Quail boerderij | Quail farm
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
73749904. Keypunch service | Keypunch service

Werken bij A. Byttebier-Michels NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Byttebier-Michels NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Byttebier-Michels NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Byttebier-Michels NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van A. Byttebier-Michels NV in sociale netwerken
Look for responds of A. Byttebier-Michels NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Byttebier-Michels NV. Laat een reactie achter voor A. Byttebier-Michels NV. A. Byttebier-Michels NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Byttebier-Michels NV. Leave a respond for A. Byttebier-Michels NV. A. Byttebier-Michels NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Byttebier-Michels NV op de google maps. Adres en contacten A. Byttebier-Michels NV
Location of A. Byttebier-Michels NV on the google maps. Address and contacts of A. Byttebier-Michels NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Byttebier-Michels NV A. Byttebier-Michels NV: Bausch Datacom NV | HORMANN BELGIUM NV | Pinget Paul & Fils SPRL | Computil N.V. | DEGECO

Other related companies as A. Byttebier-Michels NV: Bausch Datacom NV | HORMANN BELGIUM NV | Pinget Paul & Fils SPRL | Computil N.V. | DEGECO

A. Byttebier-Michels NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Byttebier-Michels NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf A. Byttebier-Michels NV bevindt zich op het adres: Oudenaardestraat 110,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A. Byttebier-Michels NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Byttebier-Michels NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Byttebier-Michels NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Byttebier-Michels NV, openstaande posities, locatie van A. Byttebier-Michels NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Byttebier-Michels NV is a company, that was registered 1998 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is A. Byttebier-Michels NV, company assigned to the tax number BE05046813964. The company A. Byttebier-Michels NV is located at the address: Oudenaardestraat 110,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A. Byttebier-Michels NV were not found.
The main activity of A. Byttebier-Michels NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Byttebier-Michels NV is not available. You also can look at reviews of A. Byttebier-Michels NV, open positions, location of A. Byttebier-Michels NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Byttebier-Michels NV, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Byttebier-Michels NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Byttebier-Michels NV, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Byttebier-Michels NV, employees, financial statistics.