Promocenter NV

Contactgegevens Promocenter NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promocenter NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promocenter NV

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Brusselstraat 136,1702, België

Telefoon (phone): 02 467 19 80 02 467 19 80

Fax (fax): 02 466 85 09 02 466 85 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promocenter NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promocenter NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promocenter NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promocenter NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promocenter NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promocenter NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promocenter NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promocenter NV
Products information Promocenter NV

BTW identificatienummer (tax): BE08158142089
Ondernemingsnummer: 8508331298
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Promocenter NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promocenter NV
(Get full report from official database of BE for Promocenter NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promocenter NV
Addition kinds of activities for Promocenter NV

732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
28920205. Dynamiet | Dynamite
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
34299902. Casket hardware | Casket hardware
34890101. Artillerie of artillerie delen, meer dan 30 mm. | Artillery or artillery parts, over 30 mm.
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations

Werken bij Promocenter NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promocenter NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promocenter NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promocenter NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Promocenter NV in sociale netwerken
Look for responds of Promocenter NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promocenter NV. Laat een reactie achter voor Promocenter NV. Promocenter NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promocenter NV. Leave a respond for Promocenter NV. Promocenter NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promocenter NV op de google maps. Adres en contacten Promocenter NV
Location of Promocenter NV on the google maps. Address and contacts of Promocenter NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Promocenter NV Promocenter NV: Accu Viks BVBA | CARR HOIRELBEKE BVBA | BV | Erwin Gravenberch | Vlaams Parlement

Other related companies as Promocenter NV: Accu Viks BVBA | CARR HOIRELBEKE BVBA | BV | Erwin Gravenberch | Vlaams Parlement

Promocenter NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is Promocenter NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08158142089. Het bedrijf Promocenter NV bevindt zich op het adres: Brusselstraat 136,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Promocenter NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promocenter NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promocenter NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promocenter NV, openstaande posities, locatie van Promocenter NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promocenter NV is a company, that was registered 2011 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is Promocenter NV, company assigned to the tax number BE08158142089. The company Promocenter NV is located at the address: Brusselstraat 136,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Promocenter NV were not found.
The main activity of Promocenter NV is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Promocenter NV is not available. You also can look at reviews of Promocenter NV, open positions, location of Promocenter NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promocenter NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promocenter NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promocenter NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promocenter NV, employees, financial statistics.