AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Contactgegevens AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Spoorwegstraat,8530, België

Telefoon (phone): 056 23 52 60 056 23 52 60

Fax (fax): 056 23 52 69 056 23 52 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Products information AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

BTW identificatienummer (tax): BE04450805664
Ondernemingsnummer: 7707977294
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
(Get full report from official database of BE for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Addition kinds of activities for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
39319903. Muziekinstrumenten, elektrisch en elektronisch, nec | Musical instruments, electric and electronic, nec
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING in sociale netwerken
Look for responds of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Laat een reactie achter voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Leave a respond for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING op de google maps. Adres en contacten AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Location of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on the google maps. Address and contacts of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Andere gerelateerde bedrijven als come AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: L.M.E. NV | Glas Ateljee | Alfa Print Solutions | Sodexho | Ann De Clercq & Co

Other related companies as AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: L.M.E. NV | Glas Ateljee | Alfa Print Solutions | Sodexho | Ann De Clercq & Co

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04450805664. Het bedrijf AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, openstaande posities, locatie van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is a company, that was registered 2008 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, company assigned to the tax number BE04450805664. The company AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is located at the address: Spoorwegstraat,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING were not found.
The main activity of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is not available. You also can look at reviews of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, open positions, location of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, employees, financial statistics.