Wijnen Marc-Maxmedia

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Wijnen Marc-Maxmedia
Private companiesEducational Services • Wijnen Marc-Maxmedia

Contactgegevens Wijnen Marc-Maxmedia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wijnen Marc-Maxmedia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wijnen Marc-Maxmedia

Regio (region): Vosselaar, België

Adres (address): Molenpad 14,2350, België

Telefoon (phone): 014 61 62 36 014 61 62 36

Fax (fax): 014 61 92 98 014 61 92 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wijnen Marc-Maxmedia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wijnen Marc-Maxmedia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wijnen Marc-Maxmedia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wijnen Marc-Maxmedia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wijnen Marc-Maxmedia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wijnen Marc-Maxmedia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wijnen Marc-Maxmedia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wijnen Marc-Maxmedia
Products information Wijnen Marc-Maxmedia

BTW identificatienummer (tax): BE05310485839
Ondernemingsnummer: 8895050048
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Wijnen Marc-Maxmedia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wijnen Marc-Maxmedia
(Get full report from official database of BE for Wijnen Marc-Maxmedia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wijnen Marc-Maxmedia
Addition kinds of activities for Wijnen Marc-Maxmedia

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
518100. Bier en aal | Beer and ale
28999904. blauwen | Bluing
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
50120202. Bussen | Busses
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij Wijnen Marc-Maxmedia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wijnen Marc-Maxmedia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wijnen Marc-Maxmedia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wijnen Marc-Maxmedia. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Wijnen Marc-Maxmedia in sociale netwerken
Look for responds of Wijnen Marc-Maxmedia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wijnen Marc-Maxmedia. Laat een reactie achter voor Wijnen Marc-Maxmedia. Wijnen Marc-Maxmedia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wijnen Marc-Maxmedia. Leave a respond for Wijnen Marc-Maxmedia. Wijnen Marc-Maxmedia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wijnen Marc-Maxmedia op de google maps. Adres en contacten Wijnen Marc-Maxmedia
Location of Wijnen Marc-Maxmedia on the google maps. Address and contacts of Wijnen Marc-Maxmedia

Andere gerelateerde bedrijven als come Wijnen Marc-Maxmedia Wijnen Marc-Maxmedia: Draguez de Hault | Algemeen Schoonmaakbedrijf Vanslambrouck | Euro-boissons SA | Beckys sprl | VERSCHURE, JEAN

Other related companies as Wijnen Marc-Maxmedia: Draguez de Hault | Algemeen Schoonmaakbedrijf Vanslambrouck | Euro-boissons SA | Beckys sprl | VERSCHURE, JEAN

Wijnen Marc-Maxmedia is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Vosselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Wijnen Marc-Maxmedia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05310485839. Het bedrijf Wijnen Marc-Maxmedia bevindt zich op het adres: Molenpad 14,2350. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Wijnen Marc-Maxmedia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wijnen Marc-Maxmedia is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wijnen Marc-Maxmedia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wijnen Marc-Maxmedia, openstaande posities, locatie van Wijnen Marc-Maxmedia op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wijnen Marc-Maxmedia is a company, that was registered 2015 in Vosselaar region, Belgium. Full name of company is Wijnen Marc-Maxmedia, company assigned to the tax number BE05310485839. The company Wijnen Marc-Maxmedia is located at the address: Molenpad 14,2350. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Wijnen Marc-Maxmedia were not found.
The main activity of Wijnen Marc-Maxmedia is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wijnen Marc-Maxmedia is not available. You also can look at reviews of Wijnen Marc-Maxmedia, open positions, location of Wijnen Marc-Maxmedia on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wijnen Marc-Maxmedia, Vosselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wijnen Marc-Maxmedia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wijnen Marc-Maxmedia, Vosselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wijnen Marc-Maxmedia, employees, financial statistics.